Salah tilbake i trening neste uke - men frafallene hoper seg opp

Jürgen Klopp måtte komme med oppdateringer om mange spillere på fredagens pressekonferanse.

– For to eller tre uker siden snakket vi om et luksusproblem med for mange spillere. Hvis noen spør om det i dag vil jeg sparke dem ut av rommet, sa Jürgen Klopp på fredagens pressekonferanse før kampen mot Burnley på lørdag. 

For man kan trygt si at det var mange oppdateringer tyskeren måtte gjennom med troppen. Wataru Endo, Dominik Szoboszlai, Thiago Alcantara, Conor Bradley og Mohamed Salah var alle på oppdateringslista, og i tillegg kunne Klopp opplyse om at det er influensa i spillertroppen. 

Endo tilbake

Men for å ta det gledeligste først. Endo er tilbake fra Asia-mesterskapet, og er tilgjengelig for spill igjen. Mohamed Salah er også i god rute etter sin skade, og er forventet tilbake i trening i neste uke, og kan være aktuell for kampen mot Brentford 17. februar. 

– Vi håper han kan ta del i deler av treningene neste uke. Han går gjennom prosessen nå. Det ser positivt ut. Enten er han klar i neste uke eller uken etter. Hvis du spør ham er det neste uke, sa Klopp. 

Conor Bradley mistet faren sin før forrige helg, og er fortsatt med sin familie. Men også Bradley er ventet tilbake i trening i neste uke. 

– Gutten får så mye tid han trenger med familien. Fra neste uke tror jeg han er tilbake i trening, men det er i orden om han ikke føler seg klar, sa Klopp om unggutten. 

Thiago og Szoboszlai

Men det var også det Klopp hadde av positive nyheter. 

Dominik Szoboszlai og Thiago Alcantara er det fortsatt mye usikkerhet rundt. 

– Thiago sin skade er ikke hyggelig. Alt så fantastisk ut på trening. Du kan se videoene på LFCTV. Så vi lot ham spille noen minutter, men han fikk et muskelproblem. Vi vet ikke hvor alvorlig det er, men det ikke hyggelig for han eller for oss. Det er ikke en veldig alvorlig skade, men ikke noe vi trengte, sa Klopp, men avviste at sesongen er over for spanjolen. 

– Dominik løper utendørs i vinterregnet. Han er ikke klar for i morgen. Så får vi se. Det er nesten samme skade som han hadde før, og det er ikke bra at han fikk den igjen. 

– Det må tas litt dag for dag. Om det blir Brentford, finalen, eller etter finalen, det kan jeg ikke si nå, sa Klopp om ungarerens skade. 

Det ble rapportert torsdag at Joe Gomez stod over trening på grunn av sykdom.

Klopp kommenterte ikke Gomez, men sa han på grunn av sykdommen ikke vet hvem som blir klare til helga. 

Ibrahima Konaté er for øvrig ute med suspensjon mot Burnley. 

– Hvis noen snakker om et luksusproblem i dag vil jeg kaste dem ut av rommet

Vi fulgte pressekonferansen: – Hvis noen snakker om et luksusproblem i dag vil jeg kaste dem ut av rommet

Vi fulgte Jürgen Klopps pressekonferanse før kampen mot Burnley.

Nyheter Fre. 09.02. 14:14
Gomez var ikke å se da Liverpool trente i snøværet

Treningsbilder: Gomez var ikke å se da Liverpool trente i snøværet

Se treningsbildene fra AXA Training Centre.

Nyheter Tor. 08.02. 19:29