Treningsbilder: Gomez var ikke å se da Liverpool trente i snøværet

Se treningsbildene fra AXA Training Centre.

Joe Gomez er ikke å se på torsdagens treningsbilder fra AXA Training Centre, da surt vintervær sørget for en bikkjekald opplevelse for Liverpool-spillerne i Kirkby. Det har ikke kommet noen offisiell forklaring på engelskmannens fravær, men Spion Kop rapporterer på X at han stod over på grunn av sykdom. Gomez er en kandidat til å spille midtstopper i helgens kamp mot Burnley, ettersom Ibrahima Konaté er suspendert. 

Heller ikke Dominik Szoboszlai var å se på bildene. Det samme gjelder for Thiago Alcantara, etter nyheten om at han har fått et tilbakeslag etter søndagens comeback. Mohamed Salah trente i gymmet, men var tilsynelatende ikke med da resten av laget fortsatte økten utendørs. 

Der var flere unggutter med. Jayden Danns, Lewis Koumas og Trey Nyoni fortsetter å trene med førstelaget, og målvakt Kornel Misciur er en annen spennende spiller som var med, i tillegg til de som har fått minutter på banen for seniorene denne sesongen. 

For øvrig var Wataru Endo tilbake, mens Kostas Tsimikas nå må være veldig nærme en retur til banen, etter å ha trent for fullt i det siste. 

Liverpool skal møte Burnley på lørdag og ser for øyeblikket ut til å klare seg uten Konaté og Thiago sammenliknet med de som var i troppen sist, men til gjengjeld returnerer Endo - og kanskje også Tsimikas. 

Se bildene fra dagens økt øverst i saken. 

Thiago løftet Liverpool til nye høyder. På sitt beste var han den beste

«Dessverre skal det vise seg at det ikke går an å unngå å jinxe 32-åringen»

Liverpool under Jürgen Klopp var aldri bedre enn våren 2022, da Thiago Alcantara løftet laget til nye høyder.

Kommentar Tor. 08.02. 17:26
Innfører blått kort i fotballen

Innfører blått kort i fotballen

Ordningen kan havne i Premier League.

Nyheter Tor. 08.02. 18:02