Flere spillere tilbake i trening: Thiago dukket opp på treningsbildene for første gang siden august

Flere hyggelige overraskelser fra AXA Training Centre fredag.

På en dag der det meste naturligvis handler om Jürgen Klopp sin avgjørelse om å forlate klubben etter sesongen, er det verdt å ta med seg noen hyggelige nyheter fra AXA Training Centre. Flere spillere er nemlig tilbake i trening før søndagens cupmøte med Norwich. 

Spesielt tar vi med oss at Thiago Alcantara er å se på treningsfeltet. Det er første gang siden august spanjolen dukker opp på treningsbildene fra Kirkby. Ut fra bildene ser det ikke ut til at han har trent for fullt, men det gir uansett et håp om at han snart er tilbake. Midtbanespilleren har ikke vært på banen siden april i fjor. 

Kostas Tsimikas er også på bildene. Grekeren ble skadet mot Arsenal lille julaften, men ser nå ut til å nærme seg spill igjen. Tidligere i uken meldte assistentmanager Pep Lijnders at Tsimikas er to uker unna å kunne spille igjen. 

Kostas Tsimikas på fredagens trening.

Kostas Tsimikas på fredagens trening.

Som ventet kan vi også se Trent Alexander-Arnold og Dominik Szoboszlai i aksjon på fredagens trening. Sistnevnte er ventet å være i troppen mot Norwich på søndag, mens Jürgen Klopps beskjed fra torsdag var at vi kanskje må vente til neste uke før vi ser Trent. 

Også Andy Robertson fortsetter å trene seg tilbake i form, og kanskje kan skotten få sine første minutter siden oktober på søndag. 

Klopp og Hogan la følelsene til side da de møtte pressen - har fullt fokus på resten av sesongen

Vi fulgte pressekonferansen: Klopp og Hogan la følelsene til side da de møtte pressen - har fullt fokus på resten av sesongen

Jürgen Klopp møtte pressen på AXA Training Centre etter nyheten om at han forlater klubben.

Han har gjort seg fortjent til å slappe av nå

Han har gjort seg fortjent til å slappe av nå

Når Jürgen Klopp sier at han føler tiden er inne for å dra, så er det sannsynligvis det. Trist og vemodig? Ja. Men først og fremst forståelig - og helt i orden.

Kommentar 26.jan 13:51