– Det er lite sannsynlig at Thiago drar i januar

Thiago Alcantara har ikke spilt på sju måneder, men planen er at han blir ut sesongen.

Thiago Alcantara takket nei til klubber i Tyrkia og Saudi-Arabia i sommer, og var klar for å bli værende på Anfield i det siste året av sin kontrakt.

Han har dessverre ikke vært på banen ennå, og hofteskaden som plaget ham forrige sesong er fortsatt et problem. Sist han spilte en kamp var 26. april, da han kom inn en halvtime i 2-1-seieren borte mot West Ham. Han ble så lagt under kniven for å løse et langvarig hofteproblem.

Det var ventet at 32-åringen skulle være tilbake til pre-season. I august var han nære comeback, og det samme i slutten av september, men det var komplikasjoner i rehabiliteringen – og siden den gang har han blitt regnet som uaktuell ut året. En vil ikke ta noen sjanser.

Blir i januar

Ifølge James Pearce i The Athletic har Jürgen Klopp og støtteapparatet hans snakket om hvilken fordel det ville vært å ha Thiago skadefri denne sesongen, og hvordan han kunne blitt brukt i dette laget med en ny midtbane rundt seg. 

Han skriver at klubbens håp er at dersom alt går bra, så er det ikke langt fra at han kan være tilbake i full trening, men at «alt går bra» er viktige ord i denne sammenhengen. Han har allerede hatt to tilbakeslag når det har sett lovende ut.

Thiago har allerede blitt linket til flere klubber i januarvinduet, men det skal ikke være tema ifølge Pearce. Det er veldig usannsynlig med en overgang i januar, men mer sannsynlig at han drar videre til sommeren når kontrakten hans går ut. Det vil ikke mangle på tilbud dersom han kan bli frisk og kommer seg på banen igjen.

Leserne vil bytte 10 av 11 fra laget som tok poeng på Etihad

Leserne vil bytte 10 av 11 fra laget som tok poeng på Etihad

I kveld er det kamp igjen, og det virker tydelig at leserne vil prioritere ligakampen til helgen.

Velg lag 30.nov 17:25
Det er ikke rart Klopp ber om mer volum – det var pinlig stille mot Union SG og Toulouse

Det er ikke rart Klopp ber om mer volum – det var pinlig stille mot Union SG og Toulouse

Klopp oppfordrer supporterne til å skru opp volumet på Anfield i kveld, og jeg håper de tilreisende østerrikerne får den stemningen de forventer.

Kommentar 30.nov 14:08