Bajcetic har fått en liten skade. Trent blir med mot Spurs

Jürgen Klopp kom med en oppdatering på skadesituasjonen.

Fredag holdt Jürgen Klopp sin pressekonferanse før helgens møte med Tottenham Hotspur. Vi har sett at Trent Alexander-Arnold har vært tilbake i trening denne uken, allerede fra tirsdag, og manageren bekreftet at høyrebacken hans trente for fullt på torsdag.

– Trent trente som normalt i går, og vil trene normalt i dag, så skal vi ta en avgjørelse. Han vil være i troppen. Jeg er ikke lege og kan ta den avgjørelsen, men han kan være i troppen i morgen og spille, sa Klopp.

Alexander-Arnold har mistet landskampene for England mot Ukraina og Skottland, og kampene mot Wolverhampton, LASK, West Ham og Leicester City, siden han måtte av banen med et hamstringproblem i kampen mot Aston Villa i starten av denne måneden. En kamp der han var helt fantastisk frem til han måtte av.

Liten skade for Bajcetic

Stefan Bajcetic måtte operere i vår, etter å ha vært et av de store lyspunktene i en vanskelig Liverpool-periode. Han startet kampen mot LASK på høyrebacken, og mot Leicester på onsdag var det forventet at han skulle starte igjen. Da satt han på benken og kom inn for Curtis Jones de siste 11 minuttene.

Klopp fortalte at spanjolen har fått en skade, og at vi ikke får se ham i de neste kampene.

– Stefan hadde et lite tilbakeslag. Problemet med Stefan – alle ønsker å se ham spille mer, jeg også – men det er et veldig lite problem med leggen. Slik er det når du er ute i seks måneder, og vi prøver alt for å få ham klar uten å presse ham til å trene. Vi legger en veldig spesifikk plan for ham, så det er skuffende for ham og for oss at han fikk en ny liten skade, men vi må ta ham ut litt. Han kan jobbe med omtrent alt, men ikke spille, sier Klopp.

Utenom det, er det bare Thiago Alcantara og Conor Bradley som er skadet.

– Det er alt. Thiago er fortsatt ute. Conor er fortsatt ute. Det er alt, sa manageren.

Tottenham - Liverpool spilles lørdag kl. 18.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.

– Spurs var kanskje verdens beste kontringslag, men har nå mer ball og egne ideer

– Spurs var kanskje verdens beste kontringslag, men har nå mer ball og egne ideer

Vi fulgte Jürgen Klopps pressekonferanse.

Nyheter 29.sep 11:21
Sammenligner Szoboszlais inntreden i garderoben med da Alisson kom

Sammenligner Szoboszlais inntreden i garderoben med da Alisson kom

Dominik Szoboszlai har allerede fått en stor stjerne – både på tribunen og i garderoben.

Nyheter 28.sep 23:32