Konaté la trolig Mbappé-ballen død en gang for alle

Ibrahima Konaté fikk spørsmål om sin franske landslagskamerat - og kanskje var det siste gang vi hørte om en mulig Mbappé-overgang til Liverpool.

Kylian Mbappé ser ut til å forlate PSG til sommeren. Endelig, vil mange tenke, etter flere år med spekulasjoner rundt superstjernens fremtid. Gang på gang har det blitt rapportert at han har vært i ferd med å dra, men han har stort sett alltid blitt værende. En rekke ganger har vi også lest at Liverpool skal være aktuell som en mulig klubb for angrepsspilleren, uten at det noen gang har virket å ha særlig rot i virkeligheten. 

Denne uken har igjen Liverpool- og Mbappé-ryktene dukket opp, men nå kan det se ut til at Ibrahima Konaté har lagt den ballen død én gang for alle. Det gjorde midtstopperen i et intervju med franske Canal+ etter lørdagens 4-1-seier over Brentford. 

– Tror du virkelig han kommer til å komme hit? Jeg tror vi alle vet hvor han skal, sa han til reporteren - med et stort glis om munnen. 

24-åringen siktet selvfølgelig til Real Madrid - klubben de fleste regner med Mbappé kommer til å spille for neste sesong. 

Ikke helt sikkert

The Athletic skriver lørdag at Mbappé har gitt PSG beskjed om at han kommer til å forlate klubben til sommeren. Kontrakten med den franske storklubben går ut 30. juni, og allerede nå står han fritt til å forhandle med klubber i utlandet. 

Ifølge sportsmagasinet er det bare én klubb som har lagt et tilbud på bordet, og det er Real Madrid. I sommer kom det bud på 300 millioner euro fra Al-Hilal i Saudi-Arabia, men Mbappé var ikke interessert i å forlate europeisk fotball. 

Det virker kanskje merkelig at ikke flere klubber kaster seg inn med tilbud til 25-åringen, men som Jürgen Klopp påpekte på fredag er det ikke bare Liverpool som ikke har de økonomiske rammene til å være med i den kampen. 

– Jeg er åpenbart ikke involvert i hvem som skal hentes, men jeg blir overrasket om alle toppklubbene legger inn tilbud. De fleste toppklubbene vil slite med å innfri blant annet lønnskrav og signeringsbonus, sa Klopp.

Hvor mye Mbappé tjener hos PSG i dag er vanskelig å si, men at han ligger på rundt eller over en million pund i uken virker sannsynlig. Mohamed Salah er Liverpools best betalte spiller, med 350.000 pund i uken.

Foreløpig er ingenting bekreftet mellom Real Madrid og Mbappé, men det virker ikke å være andre realistiske alternativer for øyeblikket.

– Vi skal gi alt vi har så lenge vi har elleve spillere

Skadeoppdatering: – Vi skal gi alt vi har så lenge vi har elleve spillere

Slik er skadesituasjonen til Liverpool for øyeblikket.

Hvor går smertegrensen for dette fantastiske laget?

Kampkommentar: Hvor går smertegrensen for dette fantastiske laget?

Troppen til Jürgen Klopp ser ut til å feie unna hver eneste utfordring de får i fleisen. Spørsmålet er bare hvor mange skader de tåler før det sprekker.

Kommentar 17.feb 17:36