Laget er klart: Koumas får sin Liverpool-debut

Her er Jürgen Klopps utvalgte mot Southampton.

Skadesituasjonen i Liverpool er prekær, og det har de siste dagene vært umulig å si hvem som blir klare til kveldens kamp mot Southampton på Anfield i FA-cupens åttendedelsfinale. Nå har vi fått svaret, og skadene er selvsagt fremdeles mange. 

I tillegg til de som var ute før ligacupfinalen er nå Ryan Gravenberch og Wataru Endo også borte. Sistnevnte kan ha et håp om å rekke lørdagens kamp mot Nottingham Forest i Premier League. 

Når det gjelder Mohamed Salah, Darwin Nunez og Dominik Szoboszlai, som var «touch and go» før kampen, er ingen av dem klare til kamp. Det betyr et ungt og spennende Liverpool igjen i kveld. Som vi så på søndag kan jo det gå bra!

Mest oppsiktsvekkende er det at Lewis Koumas er med fra start. Den 18 år gamle storscoreren fra akademiet får dermed sin Liverpool-debut i en angrepsrekke også bestående av Cody Gakpo og Conor Bradley. Vi noterer også at Virgil van Dijk starter etter å ha spilt 120 minutter i helgen.

Lagene

Liverpool: Caoimhin Kelleher - Joe Gomez, Jarell Quansah, Virgil van Dijk, Kostas Tsimikas - Harvey Elliott, James McConnell, Bobby Clark - Conor Bradley, Cody Gakpo, Lewis Koumas
Innbyttere: Adrian, Ibrahima Konaté, Luis Diaz, Alexis Mac Allister, Calum Scanlon, Kaide Gordon, Amara Nallo, Jayden Danns, Trey Nyoni.

Southampton: Lumley - Bree, Stephens, Bednarek, Manning - Charles, Rothwell, Aribo - Edozie, Mara, Kamaldeen.
Innbyttere: McCarthy, Walker-Peteres, Meghoma, Harwood-Bellis, Smallbone, Dibling, Amo-Ameyaw, Adams, Armstrong.