Luton må klare seg uten toppscoreren

Lutons spiss ble skadet under oppvarmingen mot United, og rekker heller ikke kampen på Anfield

Luton Towns 193 centimeter høye spiss Elijah Adebayo har markert seg i Premier League denne sesongen, og har scoret ni Premier League-mål på 23 kamper. Det gjør ham til lagets toppscorer.

Han har scoret fem mål med høyrefoten og fire med hodet – der scoringene med hodet har kommet mot gode lag som Arsenal, Manchester City og Brighton (to), der Luton kanskje ikke har ballen så mye som de ønsker og må satse på dødballer.


Da Luton skulle møte Manchester United på søndag, var Adebao i utgangspunktet i lagoppstillingen, men like før avspark kom meldingen om at han ble erstattet av Cauley Woodrow. Grunnen til det var at han hadde fått en kjenning i hamstringen i oppvarmingen.

Rekker ikke onsdagens kamp

Vi kommer heller ikke til å se kraftspissen på Anfield på onsdag. Det bekreftet manager Rob Edwards på sin pressekonferanse tirsdag.

– Vi er fortsatt ikke sikre på hvor ille det er. Han skal møte noen som skal se på det i ettermiddag. Jeg håper at det ikke er snakk om uker, og at det er snakk om dager. Jeg vil ikke sette en tidsskala på det, for noen ganger kan du få nye problemer med hamstringene, sier han.

Woodrow som spilte mot United er klar igjen til å spille. Søndagens 2-1-tap mot Erik Ten Hags lag var første gang 29-åringen startet en kamp denne sesongen. Han har kun kommet inn som innbytter tidligere, og har til gode å score i ligaen. I cupene har han to mål.

– Cauley er klar igjen dersom han blir valgt. Jeg var fornøyd med hvordan han spilte her om dagen. Det var et stort øyeblikk for ham da han kom inn sent og spilte. Vi har noen gode alternativer selv om vi mangler nøkkelspillere. Uansett hvem vi setter inn, så har vi tro på at de vil gjøre det bra.

Det er også fire andre spillere som er uaktuelle. Blant dem er den skotske spissen Jacob Brown, som har to mål på 19 kamper i Premier League denne sesongen. Han har ikke spilt i de siste fem ligakampene.

– Jacob Brown vil ikke være et alternativ. Han er operert for bruken i kneet.

Marvelous Nakamba (kne), Mads Andersen (legg) og Tom Lockyer (hjerte) vil heller ikke bli involvert.

Liverpool - Luton Town spilles onsdag kl. 20.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.

Med ti spillere ute og ligacupfinale i helgen – hvem skal starte mot Luton?

Med ti spillere ute og ligacupfinale i helgen – hvem skal starte mot Luton?

Jürgen Klopp har nok av utfordringer når han skal sette opp laget til onsdagens kamp. Hvem vil du se fra start?

Velg lag 20.feb 17:28
Fem spillere bekreftet ute mot Luton

Skadeoppdatering:Fem spillere bekreftet ute mot Luton

Jürgen Klopp snakket om flere skadde spillere, men nevnte ikke Darwin Nunez eller Mohamed Salah. Det er vel et godt tegn?