Skadeoppdatering:Fem spillere bekreftet ute mot Luton

Jürgen Klopp snakket om flere skadde spillere, men nevnte ikke Darwin Nunez eller Mohamed Salah. Det er vel et godt tegn?

De fleste Liverpool-supportere har ventet i spenning og frykt for hva Jürgen Klopp hadde å si om flere av sine viktigste spillere. Tyskeren kom med en oppdatering å flere av dem, men var ordknapp da pressen spurte om mer spesifikke datoer.

Liverpool-treneren kunne uansett bekrefte at fem spillere ikke vil rekke morgendagens kamp mot Luton.

– Det (skadesituasjonen) ser ikke bra ut, selv om jeg gjerne vil si noe annet. Alisson er ute med en muskelskade, ikke tilgjengelig. Diogo (Jota) har problemer med kneet, ikke tilgjengelig. Curtis har problemer med en fot, ikke tilgjengelig. De andre håndterer vi dag for dag.

«De andre» Klopp snakker om en Dominik Szoboszlai og Trent Alexander-Arnold, en duo det hadde vært fint å fått tilbake til ligacupfinalen. Ingen av dem rekker riktignok Luton-kampen.

– Dere får fasiten på hvem som er tilgjengelig når lagoppstillingen kommer. Trent (Alexander-Arnold) og Dom (Szoboszlai) er på vei tilbake, men ingen av dem er i lagtrening enda, så de er ikke tilgjengelig.

Jota la ut denne posten på X/Twitter like etter pressekonferansen var over:

Måneder, ikke uker

Da er det kanskje mange som spør seg hvordan det går med Darwin Nunez og Mohamed Salah. Førstnevnte måtte forlate banen til pause mot Brentford, mens det fortsatt går rykter om en Salah-skade i Egypt.

Klopp kommentere ikke duoen i spørsmålet om skader, så da regner vi vel med at begge er klare i morgen? Vi får se når laget publiseres 19.30...

En av de fremmøte journalistene spurte om oppfølging rundt Diogo Jota, som ser ut til å bli ute lengst av spillerne på skadelisten (utenom Matip). Dette sa Liverpool-treneren:

– Vi snakker om måneder (og ikke uker) for Diogo. Jeg kan dessverre ikke gi en spesifikk tid. Vi trenger heller ikke å spekulere med spillere som ikke er tilgjengelig uansett, sa han.

Liverpool - Luton sparkes i gang onsdag klokken 20.30 og sendes direkte på V Sport PL og Viaplay.

Avslører hva som egentlig skjedde i forkant av Barcelona-overgangen

Avslører hva som egentlig skjedde i forkant av Barcelona-overgangen

Bittet på Giorgio Chiellini ble svært utslagsgivende da Luis Suarez skulle flytte på seg i 2014.

Van den Berg avgjorde kampen for Mainz – Beck og Morton av med skader

De utlånte:Van den Berg avgjorde kampen for Mainz – Beck og Morton av med skader

Nederlenderen hadde en flott dag på jobben i Bundesliga. Slik gikk det med Liverpools utlånsspillere i helgen.