De utlånte:Van den Berg avgjorde kampen for Mainz – Beck og Morton av med skader

Nederlenderen hadde en flott dag på jobben i Bundesliga. Slik gikk det med Liverpools utlånsspillere i helgen.

Championship, England

Fabio Carvalho, Hull - spilte en drøy time da Hull vant 2-1 mot Huddersfield. Bruntrøyene har vunnet fire av de siste fem kampene og ligger på en foreløpig 8. plass, á poeng med Coventry på play-off-plass.

Tyler Morton, Hull - ble byttet ut med en småskade etter 32 minutter. Etter kampen bekreftet manager Liam Rosenior at det er snakk om en ikke-alvorlig slagskade i ankelen.

Nat Phillips, Cardiff - spilte en ny 90-minutter for Cardiff, men det ble ikke en god dag på jobb for engelskmannen. Det endte til slutt med et 1-4-tap borte mot Norwich.

Billy Koumetio, Blackburn - venter fremdeles på debuten og har ikke vært i en kamptropp siden 3. februar. Manager Jon Dahl-Tomasson fikk sparken like etter og ble erstattet av John Eustace.

League One, England

Calvin Ramsay, Bolton - spilte ett minutt i 3-3-kampen mot Charlton. Høyrebacken satt på benken i hele kampen mot Wycombe få dager tidligere.

Luke Chambers, Wigan - spilte 90 minutter i bortekampen mot Shrewsbury. Kampen endte med en 1-0-seier.

League Two, England

Harvey Davies, Crewe - spilte sin tredje strake 90-minutter etter en periode på benken i slutten av 2023 og starten av 2024. Kampen mot Harrogate endte 0-0.

Adam Lewis, Newport County - startet ute på venstre vingback mot Gillingham og spilte hele kampen. Det endte med en 1-0-seier.

James Norris, Tranmere - ble sittende på benken gjennom hele kampen mot topplaget Stockport da Tranmere vant hele 4-0.

Luca Stephenson, Barrow - var ikke i troppen da Barrow tapte 3-5 mot Salford.

Bundesliga, Tyskland

Sepp van den Berg, Mainz - fikk en etterlengtet seier i bunnen av tabellen da Augsburg ble slått 1-0 hjemme på Mewa Arena. Nederlenderen spilte hele kampen og ble også matchvinner da han scoret på et flott heading like før pause.

Se nederlenderens mål i vinduet under.

Premiership, Skottland

Owen Beck, Dundee FC - måtte forlate banen med en skade i 2-0-seieren over Ross County. Etter kampen snakket manager Tony Docherty om en stram lyske. Det skal ikke være alvorlig.

James Balagizi, Kilmarnock - kom innpå som innbytter i en sterk 1-1-kamp borte mot Celtic. Kilmarnock scoret med engelskmannen på banen.

Super League, Sveits

Dominic Corness, Yverdon - startet i en offensiv midtbaneposisjon i et 1-3-tap mot Lausanne. Byttet ut etter 75 minutter.

Bundesliga, Østerrike

Vitezslav Jaros, Sturm Graz - startet sin fjerde strake kamp i helgen. Det endte med et 1-1-resultat hjemme mot Rapid.

LaLiga2, Spania

Anderson Arroyo, Burgos - satt på benken i sin andre strake kamp da Burgos tapte 0-5 mot Real Oviedo.

Eerste Divisie, Nederland

Jakub Ojrzynski, Den Bosch - mistet plassen i buret og har ikke vært på banen siden november.

League of Ireland, Irland

Marcelo Pitaluga, St. Patricks - ligadebuterte med seier borte mot Galway. Brasilianeren holdt nullen og vant kampen 1-0.

En av sesongens viktigste skadeoppdateringer ventes i ettermiddag

Jürgen Klopp kommer sannsynligvis med mer informasjon på Jota, Jones og Nunez i forkant av Luton-kampen.