– Vi har håp om å få Luke Chambers hit

Wigan Athletics sjef har kommet med en oppdatering rundt Luke Chambers.

En spiller som kan bli sendt ut på lån snart, er Luke Chambers. 19-åringen har spilt i fire kamper for Liverpool denne sesongen, og har startet to kamper – begge i Europa League. Totalt har han vært i kamptroppen til 11 kamper denne sesongen.

Men etter at Liverpool har fått oppløftende nyheter om skadesituasjonen til både Andy Robertson og Kostas Tsimikas, som begge virker å være tilbake innen en måned – samtidig som klubben har hentet hjem Owen fra et vellykket lån i Dundee, så er Chambers som nå kan få en mulighet til å bli lånt ut.

Joe Gomez har den siste måneden vist seg å være en god backup, også på venstreback.

Paul Joyce i The Times twitret om interessen fra Wigan tidligere på torsdag, og ifølge Lewis Steele i Daily Mail så nærmer partene seg en avtale.

Wigan-manageren har uttalt seg

Wigans manager Shaun Maloney virker optimistisk på at det vil ordne seg.

– Vi håper at det kan fungere, og at det kommer til å skje med Luke. Før det er signert og klart, så er det ikke i boks, men vi har et stort håp om å få det til, sier han til Wigan Today

– Han er en veldig god spiller, som ville gitt oss stor konkurranse om den venstrebacksposisjonen. For øyeblikket er vi veldig avhengig av Steven Sessesgnon og Sean Clare på backene, men jeg ønsker konkurranse, og to spillere i hver posisjon, så forhåpentligvis kan Luke bidra til det dersom det skjer. La oss vente og se.

Wigan er nummer 18 i League One.

Forrige sesong var Chambers lånt ut til Kilmarnock, der han ble en favoritt blant supporterne. Han takket nei til å være med i England U20 sin tropp til U20VM fordi han ønsket å hjelpe klubblaget, noe som virkelig imponerte manager Derek McInness.

Han har vært del av Liverpools akademi siden han var seks år gammel. Han signerte en ny langtidskontrakt i mai i fjor.

– Han er den beste høyrebacken i verden, men jeg skal gi alt i hans fravær

– Han er den beste høyrebacken i verden, men jeg skal gi alt i hans fravær

Conor Bradley er klar for å gjøre tapet av Trent Alexander-Arnold så smertefritt som mulig.

Nå er Darwin assistkongen i Liverpool og blant Premier League-klubbene

Nå er Darwin assistkongen i Liverpool og blant Premier League-klubbene

Den uruguyanske spissen leverte to målgivende pasninger i går kveld.