– Carvalho er den perfekte nummer 10 for meg

Hull City-manageren er veldig glad for å ha fått Fabio Carvalho på plass.

Det fungerte ikke for Fabio Carvalho i RB Leipzig og tysk fotball, og i slutten av desember ble han hentet tilbake til Merseyside.

Planen var ikke at han skulle bli en del av Jürgen Klopps tropp, men at han skulle lånes rett ut igjen, og det ble han. Hull City vant kampen om underskriften hans i konkurranse med flere klubber.

Det er manager Liam Rosenior veldig glad for.

– Jobben min er mer enn fotball, og jeg kjøper ikke tanken på å se på spillerne bare som en brikke. Jeg må bli kjent med dem som mennesker også, så da Fabio fortalte meg om hvordan han har kommet dit som han har kommet i karrieren sin, så var det hjertevarmende og jeg ville reise meg og gi ham en klem, sier Rosenior til The Yorkshire Post

– Jeg ønsker en tilknytning til spillerne også emosjonelt. Dersom de er i eller utenfor laget, så bryr jeg meg om dem, og jeg tror Fabio kjente på det. Han vet at jeg vil gjøre alt det jeg kan for at han skal utvikle seg i de fire månedene vi har sammen, og få ham til å bli en spiller på det beste nivået han kan.

– En perfekt nummer 10

Rosenior har store ord om Carvalho som spiller.

– Han har store kvaliteter, og kan prestere jevnt. Han har en veldig god forståelse for spillet, sammen med de tekniske ferdighetene hans, og evnen til å se en pasning og avslutte situasjoner. Han er uegoistisk, liker å kombinere med spillere, og er den perfekte nummer 10 for meg som manager, sier han videre.

GLAD: Hull-sjef Liam Rosenior er veldig glad for å få på plass Fabio Carvalho.

GLAD: Hull-sjef Liam Rosenior er veldig glad for å få på plass Fabio Carvalho.


Manageren snakket også med Hull Citys offisielle nettsider etter signeringen.

– Jeg kunne ikke vært lykkeligere. Alle er klar over Fabios ferdigheter og kvaliteter som ung spiller. Fabio er glad for å komme hit, og jeg gleder meg til å jobbe sammen med ham ut sesongen. Teknisk er han utmerket, sier han. 

– Han kan bidra med målgivende, kan score og løpe i bakrom. Han er modig, rask, har god balanse og kan løpe med ballen. Grunnen til at han er i Liverpool er at han har et enormt potensial, og jeg kan ikke takke dem nok for å stole på oss. Liverpool har sett arbeidet vi har gjort med Tyler Morton.

Carvalho kan debutere for Hull i hjemmekampen mot Norwich City kl. 21.00 i kveld. Det er en kamp som vises på V Sport 2 og Viaplay.

– Vi har håp om å få Luke Chambers hit

– Vi har håp om å få Luke Chambers hit

Wigan Athletics sjef har kommet med en oppdatering rundt Luke Chambers.

– Han er den beste høyrebacken i verden, men jeg skal gi alt i hans fravær

– Han er den beste høyrebacken i verden, men jeg skal gi alt i hans fravær

Conor Bradley er klar for å gjøre tapet av Trent Alexander-Arnold så smertefritt som mulig.