En av sesongens viktigste skadeoppdateringer ventes i ettermiddag

Jürgen Klopp kommer sannsynligvis med mer informasjon på Jota, Jones og Nunez i forkant av Luton-kampen.

En sterk tre poenger borte mot Brentford skulle i utgangspunktet være det store samtaleemne etter 4-1-seieren mot Thomas Franks menn etter helgens runde, men de store medieoppslagene har dessverre (igjen) vært ytterliggere skadeproblemer.

Diogo Jota og Curtis Jones måtte nemlig forlate banen før pause, og like etter måtte Darwin Nunez kaste inn håndkle før andre omgang.

Etter kampen forklarte Jürgen Klopp at det så verst ut for førstnevnte, som har vært i kanonslag i 2024. Rykter fra Portugal beskriver en skadelengde på rundt to måneder, så får vi håpe på det eller enda bedre nyheter.

Det har vært mer stille Nunez og Jones. Det er kanskje her den store spenningen venter i ettermiddag. Førstnevnte kan ha en sjanse til å rekke både kampen i morgen kveld og ligacupfinalen, mens Jones allerede er ryktet ute i begge kampene av Andy Hunter i The Guardian.

Når er det pressekonferanse?

Den endelige svaret får vi sannsynligvis når Klopp møter pressen klokken 14.30 for å snakke om den kommede Luton-kampen.

I tillegg til den nevnte trioen meldte den egyptiske TV-kanalen OneTimeSports om en ny skade på Mohamed Salah. Liverpool Echo dysset heldigvis ned de ryktene mandag, og skrev at 31-åringen bare skulle gjennom en planlagt sjekk etter over en måned uten kamptrening.

Dominik Szoboszlai, som har slått opp igjen skaden sin fra januar, kan rekke ligacupfinalen. Det sa Klopp før Brentford-kampen. Vi får se om det kommer en oppdatering på han også i ettermiddag.

Trent Alexander-Arnold, Alisson, Joel Matip, Thiago, Stefan Bajcetic og Ben Doak er bekreftet ute.

Vi følger selvfølgelig pressekonferansen til Liverpool-treneren fra 14.30. Liverpool - Luton spilles onsdag kveld kl. 20.30 og sendes direkte på Viaplay og V Sport PL.

– Jeg har stor tro på at Kelleher kan gjøre jobben

– Jeg har stor tro på at Kelleher kan gjøre jobben

Det kan bli en del kamper på Caoimhin Kelleher fremover.

Alisson regnes som usikker til kampen mot City om tre uker

Alisson regnes som usikker til kampen mot City om tre uker

Det har endelig kommet en oppdatering på skaden til Alisson Becker.