Skadeoppdatering: – Det ser ikke bra ut for noen av dem

Diogo Jota og Curtis Jones forlot Brentford på krykker, og Klopp innrømmer at det ikke virker lovende.

– Det gutta gjorde etter 15-20 minutter var eksepsjonelt når du spiller mot et lag som er satt opp for å irritere deg. Hvis du ser på statistikken så hadde de 18 fellinger, vi hadde fire, sier Jürgen Klopp til TNT Sports.

– Det er bare ikke mulig, men det er slik det er. Atten ganger flyr en dødball inn i boksen, du trenger kropper og flaks i øyeblikket og du trenger en keeper, han spilte utrolig. Angriperne scoret, de kunne ha scoret flere.

Dessverre ble mye av gleden laget en demper på. Alisson Becker kom seg ikke til kampstart, Curtis Jones og Diogo Jota forsvant ut i den første omgangen, Darwin Nunez i løpet av pausen.

– Resultatet og prestasjonen, du kan ikke gjøre noe på trening sammenlignet med hva Brentford ønsker å gjøre. Det er blandede følelser fordi vi har mistet spillere som vi ikke vet hvor alvorlig det er, det ser ikke bra ut for noen av dem.

– Vi må se hvor mye det koster oss, det vet vi ikke ennå.

Virker ikke være alvorlig med målscorer Nunez, men Jota

– Ali, vi vet ikke, men i dag tror jeg det var en smell for Curtis, hva det betyr for beinet hans får vi se. Det var en duell for Diogo og vi får se med Darwin, vi er ikke sikre på om han har noe eller ikke.

FØRST UT: Curtis Jones fikk litt over halvtimen i tidligkampen lørdag, Diogo Jota og Darwin Nunez fulgte ut ikke så lenge etter.

FØRST UT: Curtis Jones fikk litt over halvtimen i tidligkampen lørdag, Diogo Jota og Darwin Nunez fulgte ut ikke så lenge etter.

Klopp antyder at pausebyttet med Cody Gakpo inn for Darwin Nunez var for å være føre var.

– Han (Nunez) kjente noe men med to spillere ute, var det derfor vi tok inn Cody. Vi får se.

– Diogo ser nok verst ut, jeg så det ikke igjen men jeg har hørt at bildene ikke så bra ut heller, så vi får se der.

Ifølge Liverpool Echo forlot Curtis Jones og Diogo Jota Brentford på krykker, førstnevnte med venstre foten innpakket i beskyttelsesstøvel, sistnevnte med kneskinne.

Kommentatorene merket seg hvordan spillerne beveget seg etter å ha blitt tatt av.

– Du kan se hvor forsiktig han (Jota) går nedover korridoren, han er åpenbart på vei til en slags test, uttalte kommentator Darren Fletcher.

– Det så ikke så lovende ut, å gå på den måten, sa Jermaine Jenas.

Liverpool mistet sine formspillere, men fikk tilbake den kanskje viktigste målscoreren

Spillerbørs og folkebørs etter Brentford - Liverpool: Liverpool mistet sine formspillere, men fikk tilbake den kanskje viktigste målscoreren

Jürgen Klopp måtte se nøkkelspillere forlate banen, heldigvis har han flere på nøkkelknippet.

Kommentar 17.feb 15:32
Jones og Jota måtte ut med skade før hvilen. Nunez ut i pausen

Jones og Jota måtte ut med skade før hvilen. Nunez ut i pausen

Skadeproblemene vokser for Liverpool.