Jones og Jota måtte ut med skade før hvilen. Nunez ut i pausen

Skadeproblemene vokser for Liverpool.

Liverpools skadeproblemer fortsetter å vokse. I lørdagens kamp mot Brentford måtte både Curtis Jones og Diogo Jota ut med skade, og begge spillere så ut til å være i store smerter. 

Jones tok telling etter en duell med Christian Nørgaard etter en drøy halvtime. Scouseren så ut til å få en smell eller vridning i sin venstre ankel. Han gjorde et forsøk på å spille videre, men forstod med en gang at det ikke lot seg gjøre. Han ble byttet ut for Ryan Gravenberch, og like etterpå tok Liverpool ledelsen ved Darwin Nunez. 

Men gleden over scoringen ble fort erstattet av ny bekymring da det var Jota som gikk ned etter 40 minutter, også det etter et sammenstøt med Nørgaard. Liverpool-spilleren, som leverte målgivende pasning på Nunez sin scoring, fikk hele danskens kroppsvekt på sitt eget kne og så dermed ut til å pådra seg en vridning. 

I pausen ble målscorer Nunez byttet ut mens Cody Gakpo gikk inn. Det er ikke kjent om det dreier seg om en skade på uruguayaneren.

Vi venter nå i spenning på å høre hvordan det går med de tre spillerne, som slutter seg til en allerede lang skadeliste, der blant andre Alisson Becker, Trent Alexander-Arnold, Thiago Alcantara og Dominik Szoboszlai er fra før.