– Han er verdensklasse - Curtis Jones hyller «spøkelset» Jota

Curtis Jones har hyllet Diogo Jotas «verdensklasse»-kvaliteter – og avslørt det nye kallenavnet han har på lagkameraten.

Diogo Jota har vært i god form for de røde siden han kom tilbake fra skade i desember, og har scoret tre mål og gitt tre målgivende pasninger i sine fem siste kamper.

Den portugisiske landslagsspilleren scoret to ganger i 4-0-seieren mot Bournemouth i helgen, og før den andre ligacup semifinalen mot Fulham på onsdag, benyttet Jones muligheten til å hylle Jotas unike ferdigheter.

– Jeg har begynt å kalle ham for «spøkelset», fordi han går rundt og virker som at han ikke er involvert i spillet, også plutselig dukker han opp med et mål, sa han til Liverpoolfc.com.

– Jeg har spilt med mange spisser fra akademidagene mine til seniorlaget, og han er verdensklasse. Når kampen ikke går vår vei, er det ganske enkelt for en spiss å ikke være så mye med i spillet, men «Jots» prøver alltid å påvirke kampen.

Med Jota sin andre scoring mot Bournemouth friskt i minne, blir Jones imponert over portugiserens evne til å score selv etter litt rare involveringer.

– Selv når berøringen hans er dårlig og ballen spretter rundt i boksen så ender det uansett plutselig med Jota-mål, bare han er i stand til å få til sånt.

– Å ha ham på laget er fantastisk. Han er en stor hjelp, han løper alltid, og når selvtilliten hans er slik den er nå, er det ingen tvil om at han kommer til å score i hver eneste kamp.

SPØKELSET: Diogo Jota dukker alltid opp med scoringer ut av ingenting.

SPØKELSET: Diogo Jota dukker alltid opp med scoringer ut av ingenting.

– Vi ønsker å nå alle finaler

Liverpool drar til Craven Cottage for å møte Fulham i det andre semifinaleoppgjøret i Ligacupen. Med seg har de en knapp 2-1 ledelse fra første oppgjør på Anfield tidligere denne måneden. Curtis Jones var veldig delaktig i det første oppgjøret og scoret utligningsmålet den kvelden.

Med avansement vil Liverpool nå sin 14. League Cup-finale, noe som er rekord, men den 22-år gamle scouseren vet at de må grave dypt hvis de skal sikre seg en tur til Wembley i neste måned.

–Det er en semifinale mot et vanskelig lag. Ja, vi er i ledelsen, men det er et tøft sted å dra så det blir en vanskelig kamp.

–Vi ønsker selvsagt å nå alle finaler på slutten av sesongen. Vi er nesten et helt nytt lag, men vi fant tonen veldig kjapt, og nå ønsker vi å avslutte sesongen på topp. Så dette er kampene som er de viktigste.

– Med laget vi har, og formen vi er i, forventer vi å dra dit og vinne og få jobben gjort.

UTLIGNET: Curtis Jones satte inn utligningen i 2-1-seieren mot Fulham på Anfield.

UTLIGNET: Curtis Jones satte inn utligningen i 2-1-seieren mot Fulham på Anfield.

Ingen skadeproblemer

Jones er sikker på å være skadefri til møtet mot Fulham til tross for at han følte litt ubehag mot slutten av seieren på Bournemouth.

– Jeg har det bra, jeg hadde bare litt smerter i hamstringen, som jeg hadde hatt et par dager i forkant. Jeg tok en skann på beinet og muskelen er fin.

– Det var litt senesmerter, så det vil være der en liten stund. Men jeg er fin og klar til å spille.

GODT HUMØR: Andy Robertson sprer alltid latter og godt humør, selv når han er skadet.

GODT HUMØR: Andy Robertson sprer alltid latter og godt humør, selv når han er skadet.

Liverpool har også endelig fått Andy Robertson tilbake i troppen, den skotske kapteinen har vært ute med en skulderskade siden oktober.

– Han er en stor del av laget vårt og har alltid vært det, både på og av banen.

– Han har vært gjennom en hard tid med skaden og hvor lenge han har vært ute, men hver gang jeg har sett han har han alltid vært i godt humør.

Liverpool i samtaler om å lage dokumentarserie

Liverpool i samtaler om å lage dokumentarserie

Ifølge rapporter er Liverpool i samtaler for å lage en «All or Nothing»-lignende dokumentarserie, og Klopp skal være positiv til ideen.

Milner har nå nest flest kamper i Premier League-historien

Milner har nå nest flest kamper i Premier League-historien

James Milner fikk sin 633 kamp i Premier League-karrieren og er med det alene på andreplassen over tidenes mest-spillende Premiere League-spillere.