– Det viser at det ikke betyr noe hvem som starter og hvem som kommer inn fra benken

Liverpool har nå en bredde i stallen der de alltid ser ut til å ha spillere som kan endre kampbildet fra benken.

Liverpool slet lenge mot Fulham da de tok imot London-laget til den første av to semifinaler i ligacupen denne uken. Men Jürgen Klopp hadde både Cody Gakpo og Darwin Nunez på benken, og da han gjorde endringer så snudde kampen seg.

– Cody kommer inn og scorer. Darwin kommer inn og endrer hele kampen. Man kan se det nå med hele laget. Det betyr ikke noe hvem som starter og hvem som kommer inn fra benken. Guttene er der, og de gir alt de har for laget, sier han til Liverpoolfc.com

– Det har vært kamper der vi har ligget under, og guttene som har kommet inn har scoret målene og hjulpet oss til å vinne. Så jeg håper det fortsetter, sier han videre.

Tallene viser at Klopp har fått voldsomt mye ut av benken sin denne sesongen. Han er den manageren som har gjort flest bytter av alle, og fått mest igjen for det. Innbytterne hans har bidratt med 15 mål og 15 målgivende så langt. 30 målinvolveringer. Neste lag på listen er Aston Villa med 18.

– Jeg vil bidra med flere mål

Liverpool fikk det ikke til å stemme før pause i onsdagens kamp, og kom under 0-1 etter en scoring av Willian. Jones snakket om hva de snakket om i pause.

– Førsteomgangen var vanskelig. Vi hadde ballen hele tiden, men kunne ikke score, så i pausen snakket vi om det og sa: «gutter, det er vi som har ballen, men vi må score mål», og det var det vi gjorde etter pause, sier han. Dersom du ser på laget vårt, så er det fullt av gutter som er komfortable md ballen, så andre lag respekterer oss. De vil ikke komme hit og presse, fordi de vet at vi kan spille gjennom dem, så slik er det. Vi møter lag nå som ligger dypt, men kvaliteten er der, og guttene som kom inn endret kampen – så det er gode dager!

Jones scoret det viktige utligningsmålet i semifinalen, og det var hans fjerde scoring for sesongen. Hans 15. totalt for førstelaget.

– Jeg har alltid sagt det, og har vært rundt førstelaget en stund nå og spiller mange kamper – så det handler om å score mål og hjelpe laget. Jeg smiler nå, men det er en kamp til, og det er den som er viktig, sier han.

Returoppgjøret på Craven Cottage spilles onsdag 24. januar kl. 21.00. Før den tid skal spillerne nå ha en liten ferie, før det er kamp borte mot Bournemouth søndag 21. januar kl. 17.30.

Bekreftet: Chambers er lånt ut

Bekreftet: Chambers er lånt ut

Luke Chambers skal spille resten av sesongen i League One.

– Carvalho er den perfekte nummer 10 for meg

– Carvalho er den perfekte nummer 10 for meg

Hull City-manageren er veldig glad for å ha fått Fabio Carvalho på plass.