– Det er ekstra spesielt å vinne med venner, mennesker som er så viktig i livet ditt

Harvey Elliott og Curtis Jones snakker om samholdet i troppen før kveldens semifinale.

– Det gjør alt ekstra spesielt. Å levere varene med spillere i verdensklasse i en fantastisk klubb er én ting, men det er også med venner, mennesker som er så viktig i livet ditt.

Slik starter Harvey Elliott intervjuet med liverpoolfc.com. 20-åringen har nemlig satt seg ned sammen med Curtis Jones for å fortelle hvor godt samholdet er i Liverpool-troppen denne sesongen.

Fra utsiden virker det som at garderoben har blitt en svært sammensveiset gjeng denne sesongen, noe også resultatene på banen tyder på. Nysigneringene blomstrer, og kapteinsteamet leverer. Da er det viktig å ha det grunnleggende i bånn.

– Jeg holder kontakten med dem (lagkameratene) hver eneste dag, og selv om vi skulle ende på ulike veier på et tidspunkt, føler jeg at vennskapene alltid vil være der, fortsetter midtbanespilleren før Jones tar over:

– Jeg mimrer tilbake til mine første dager rundt dette laget. Jeg var en ung gutt, sulten på suksess, og i tre eller fire år var det kamp etter kamp. Jeg kunne alltid føle at medspillerne mine visste hvor viktig alle kampene var, spesielt med tanke på situasjonen vår. Jeg føler det samme nå, selv om det er et yngre lag. Nå føler jeg meg som en av de mer erfarne, men jeg er bare 22 år! Dette laget er rett og slett et lag fullt av spillere som har nære forhold til hverandre, mange er til og med gode venner.

Liverpool-spillerne trives utvilsomt i hverandres selskap. Her spiller Cody Gakpo, Mohamed Salah og Dominik Szoboszlai sjakk:

Jones fortsetter å snakke om hans vennskaper i troppen, og det er absolutt ikke få. Scouseren har bygget seg opp en stor gruppe med mennesker han liker å være sammen med.

– Jeg sitter med Harvey (Elliott) nå, som er en av mine beste venner, men jeg kunne vært her med Trent (Alexander-Arnold), Dom (Szoboszlai), Cody (Gakpo), Ryan (Gravenberch), Kostas (Tsimikas)... Jeg kunne egentlig nevnt nesten hele laget, for alle er min venn på forskjellige måter.

Ønsker tittelen

I kveld venter en ny tøff kamp for den engelske duoen, og det vil ikke være overraskende om begge starter i semifinalen mot Fulham. De røde er for øyeblikket to kamper unna en ny finale på Wembley.

– Vi har aldri hatt mer troen (på pokal) enn nå. Vi fikk en god start (på sesongen), og selv om alt ikke har gått vår vei siden, har hele troppen troen på noe stort. Det gjelder hele klubben også, med fansen bak oss hele veien. Uansett hvor vi reiser i verden er støtten utrolig. Nå vil vi gi noe tilbake, men da må vi oppnå noe og skape mer historie, sier Elliott.

4-3: Trent Alexander-Arnold ble matchvinner da Liverpool og Fulham møttes i desember.

4-3: Trent Alexander-Arnold ble matchvinner da Liverpool og Fulham møttes i desember.

Med ti spillere utilgjengelig på grunn av skader og landslagsopphold, burde vi kanskje vært skeptisk til hva vi kan få servert i kveld. Slik er det ikke nå.

– Jeg tror vi har alt som trengs for å ta oss til finalen. Det er opp til oss å sørge for at vi fortsetter å gi alt. Vi må ikke tenke for langt frem, men ta kamp for kamp og plukke seiere. Er vi fortsatt med i slutten av sesongen, hvorfor ikke gå for alt?

Jones har et mer dempet svar på spørsmålet om titler, men scouseren vil selvfølgelig vinne noe han også.

– Det ville vært veldig, veldig spesielt (å vinne noe med dette laget), og jeg tror vi har en god sjanse til det. Vi får se hva det blir til ved slutten av sesongen, avslutter han.

Liverpool - Fulham sparkes i gang kl. 21.00 i kveld. Kampen sendes direkte på TV3+ og Viaplay.

Skadene florerer i Liverpool-troppen, men flere spillere nærmer seg et comeback

Skadene florerer i Liverpool-troppen, men flere spillere nærmer seg et comeback

Liverpools medisinske apparat har mye å henge fingrene i den siste tiden.

– Marco gjør en utrolig jobb, hvis du spør meg

– Marco gjør en utrolig jobb, hvis du spør meg

Pep Lijnders skryter av Fulham-sjefen, som var nære en skikkelig skalp på Anfield i desember.