– Jeg vil bidra med scoringer og spille mer

Curtis Jones var kjent som en offensiv og veldig målfarlig midtbanespiller. Nå har han åpnet målkontoen for sesongen.

De som husker Curtis Jones fra noen år tilbake da han spilte aldersbestemt fotball for akademiet, husker ham som en veldig offensiv, driblesterk og målfarlig midtbanespiller.

Målene kom omtrent i annenhver kamp på aldersbestemt nivå. 13 scoringer på 18 kamper i UEFA Youth League, 15 mål på 29 kamper for U18-laget, og 13 scoringer på 34 kamper for U23-laget ifølge tall fra Transfermarkt. Han har spilt ulike roller for England U21, og ofte der og som dyptliggende midtbanespiller – og står med fem scoringer på 20 kamper med flagget på brystet der.

– Jeg sier ofte at jeg ønsker å score mål, og hjelpe laget. Det er det jeg må gjøre, sier scouseren i et intervju med Sky Sports gjort etter kampen mot West Ham.

Dette var hans 12. og 13. mål for Liverpools førstelag, i hans 113. kamp. Han har spilt en litt annen rolle under Jürgen Klopp, men viste mot West Ham at han fortsatt er målfarlig med to flotte scoringer.

– Det er greit om du spiller bra hele tiden, men du må begynne å score mål. Det var det jeg gjorde her, da jeg scoret to, så jeg har et stort smil om munnen, sier han.

Vil spille så mye som mulig

Jones avsluttet forrige sesong og startet denne sesongen fast på laget, etter at skadeproblemer ødelagte store deler av forrige sesong. Denne sesongen har han vært inn og ut, med en ankelskade og muskelskader i hamstringen – men mot West Ham så han absolutt ut til å være tilbake på sitt beste.

– Etter kampen sa jeg at jeg bare ville gå ut der og spille mer. Om det skulle være Carabao Cup, Europa League, Premier League eller FA-cupen – jeg vil bare gå ut der og spille, sier Jones.

– Hver gang jeg er der ute og spiller så gjør jeg det med et smil og munnen. Jeg prøver å hjelpe guttene og laget, og det var det jeg gjorde her, sier han.

Jones har spilt 16 kamper denne sesongen. 10 har vært fra start, og i seks har han kommet inn som innbytter. Mot West Ham kom sesongens to første scoringer.

Liverpool - Arsenal spilles lørdag kl. 18.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.

I ettermiddag møter Klopp pressen før toppkampen

I ettermiddag møter Klopp pressen før toppkampen

Liveblogg 22.des 2023 08:25
Scouseren leverte en strålende søknad om mer spilletid i jula

Folkebørs etter storseierenScouseren leverte en strålende søknad om mer spilletid i jula

Leserne mente tomålsscoreren var lagets beste i storseieren mot West Ham.