– Vi er veldig stolte over ham

Pep Lijnders trekker frem Curtis Jones.

Curtis Jones har virkelig stått frem de siste månedene etter at han har lagt skadeproblemene bak seg, og virker nå som en av de med sikrest plass i Jürgen Klopps midtbane.

Av Liverpools midtbanespillere nå er det Jones som har vært der lengst, og som virker å ha best forståelse av hvordan presspillet skal fungere i et Klopp-lag.

– Jeg må si at utviklingen hans går hånd i hånd med utviklingen som laget har gått gjennom siden forrige sesong. Han viser seg alltid, og er en spiller som leder an både med og uten ball, sier Pep Lijnders til Liverpoolfc.com.

– Veldig stolte over ham

Scouseren scoret det viktige utligningsmålet i semifinalen mot Fulham, og det var hans fjerde mål på 21 kamper denne sesongen.

– Han spilte et fantastisk U21-EM, og slik jeg så det var han den beste spilleren der. Han har så stor påvirkning for laget, både med og uten ball, sier Lijnders videre.

– Det er veldig kult å se hvordan han står frem gang på gang. Vi er veldig glade og stolte over ham, og at han kan gi laget så mye i hver kamp.

Jürgen Klopp tittet ut vinduet og så et spennende talent. Endelig klaffer det for gutten fra boligfeltet i sentrum av Liverpool

Jürgen Klopp tittet ut vinduet og så et spennende talent. Endelig klaffer det for gutten fra boligfeltet i sentrum av Liverpool

I 2021 sa jeg at Curtis Jones var en del av min foretrukne midtbane. Det var litt for tidlig meldt. Men i 2024 sier jeg det samme.

Kommentar 14.jan 12:01
Skal vi liksom synes synd på Newcastle nå?

Skal vi liksom synes synd på Newcastle nå?

Newcastle United ønsker å bruke mer penger – og det virker det som det er flere som ønsker at de skal få lov til.

Kommentar 15.jan 12:33