Håp om at det ikke er noen skade for Curtis Jones

22-åringen holdt seg til hamstringen da han gikk av banen.

I det som var en fantastisk kveld for Liverpool på sørkysten i Bournemouth, var det et skår i gleden. Det var da Curtis Jones ble liggende nede sju minutter før slutt.

Scouseren holdt seg til hamstringen, og det var tydelig at det var ukomfortabelt for ham. Han ble tatt av banen, og inn kom Bobby Clark.

Jones har vært en nøkkelspiller for Liverpool de siste ukene, og en skade på ham nå ville vært en stor nedtur, selv om det er spillere på vei tilbake fra andre skader.

Håper om at det ikke er noe

Jürgen Klopp ble spurt om Jones etter kampen, og var positiv.

– Vi håper alle at det går bra med Curtis, sier Klopp på sin pressekonferanse på Vitality Stadium.

– Han kjente det litt, og det gjorde han allerede i forrige uke, men så var det ingenting der. Curtis er en veldig rutinert spiller, og tenkte «det er 3-0, hvorfor skal jeg ta noen sjanser?». Nøyaktig slik håper jeg at det var, sier Klopp.

I kampen mot Bournemouth hadde Liverpool midtbanespillere som Ryan Gravenberch, James McConnell og Bobby Clark på benken – én nyinnkjøpt spiller og to unggutter fra akademiet. Det er håp om at Dominik Szoboszlai kommer tilbake i semifinalen mot Fulham på onsdag.

Trent Alexander-Arnold vil være et annet midtbanealternativ nå som Conor Bradley imponerer sånn på høyrebacken, og det er også håp om at han kan rekke kampen i uken, men forhåpentligvis er det ikke noen strekk for Jones som vil holde ham ute, for han har virkelig vært god siden han kom inn igjen i laget etter skadeproblemene.

Salah returnerer til Merseyside etter Egypts kamp mot Kapp Verde

Fotballforbundet bekrefterSalah returnerer til Merseyside etter Egypts kamp mot Kapp Verde

Afrikamesterskapet er ikke nødvendigvis over for ham, men egypteren kommer tilbake.

De kan synge «You’re just a shit Andy Carroll» så mye de vil. Darwin skjønner neppe hva sangen handler om – og vil aldri la seg påvirke

Spillerbørs og folkebørsDe kan synge «You’re just a shit Andy Carroll» så mye de vil. Darwin skjønner neppe hva sangen handler om – og vil aldri la seg påvirke

Liverpool manglet ti mann og møtte et formsterkt Bournemouth.

Kommentar 21.jan 19:27