Liverpool i samtaler om å lage dokumentarserie

Ifølge rapporter er Liverpool i samtaler for å lage en «All or Nothing»-lignende dokumentarserie, og Klopp skal være positiv til ideen.

Jürgen Klopp har nedlagt veto mot å slippe kameraer bak kulissene i Liverpool ved tidligere anledninger, men nye rapporter hevder at samtaler er i gang – med managerens støtte.

Amazon var interessert i å gjøre Liverpool til en del av deres populære «All or Nothing»-serie i 2018, men den gang sa Klopp nei. Det ble hevdet at manageren var sterkt imot ideen om at kameraer skulle følge laget hans bak kulissene gjennom en hel sesong.

Men den holdningen ser ut til å ha endret seg, hvis vi skal tro rapportene fra Bloomberg.

Liverpool hevdes å forhandle med flere «ulike mediegrupper» om et mulig TV-program, selv om det også skrives at «samtalene kanskje ikke kommer til å føre til en avtale» Klopp skal visstnok være støttende til prosjektet til tross for hans tidligere holdninger.

SA NEI: Jürgen Klopp sa nei til ideen om dokumentar-filming i 2018.

SA NEI: Jürgen Klopp sa nei til ideen om dokumentar-filming i 2018.

Kan nå nye markeder

Ingen spesifikk kringkaster er nevnt, men Amazon, Disney og Netflix har alle produsert populære bak-kulissene dokumentarer om fotballklubber de siste årene.

Amazons «Alt eller ingenting»-serie har fulgt Man City (2018), Tottenham (2020) og Arsenal (2022) i Premier League tidligere, og de har også fulgt Brasil (2020) og Tyskland (2023) sine landslag, samt Juventus (2021) i Serie A.

Disney+ traff blink med sin «Welcome to Wrexham»-serie som fulgte non-league-laget Wrexham sin reise tilbake i engelsk ligasystem, ledet under eierskap av Ryan Reynolds og Rob McElhenney.

Netflix står bak den veldig populære dokumentarserien «Sunderland ’til I Die», som slipper sesong tre senere i 2024.

SUKSESS: Disney har hatt stor suksess med den Ryan Reynolds og Rob McElhenney ledede dokumentaren om Wrexham.

SUKSESS: Disney har hatt stor suksess med den Ryan Reynolds og Rob McElhenney ledede dokumentaren om Wrexham.

Selv om Klopp og Liverpools helomvending kommer litt overraskende så er det helt klart mange insentiver for Liverpool til å la TV-kameraer følge dem på Anfield en av de neste sesongene.

Det vil gi supporterne et unikt innblikk i Klopps Liverpool, mens det utvilsomt også vil vært et lukrativt trekk for klubben selv.

Man City, Tottenham og Arsenal ble alle rapportert å ha fått rundt £10 millioner av Amazon for deres deltagelse.

Liverpool eierne Fenway Sports Group er nok også lystne på å bruke en potensiell dokumentar til å trekke til seg nye supportere til klubben og nå ut til nye markeder.

Milner har nå nest flest kamper i Premier League-historien

Milner har nå nest flest kamper i Premier League-historien

James Milner fikk sin 633 kamp i Premier League-karrieren og er med det alene på andreplassen over tidenes mest-spillende Premiere League-spillere.

Bekrefter at nye utlån er aktuelt

Bekrefter at nye utlån er aktuelt

Det er interesse for Calvin Ramsay og Nat Phillips, mens unggutt i storform også kan være aktuell for utlån.