Milner har nå nest flest kamper i Premier League-historien

James Milner fikk sin 633 kamp i Premier League-karrieren og er med det alene på andreplassen over tidenes mest-spillende Premiere League-spillere.

James Milner startet på midtbanen for Brighton i mandagens kveldsoppgjør mot Wolverhampton på Amex Stadium. Kampen i seg selv ble en ganske hendelsesløs affære hvor ingen av lagene maktet å ta de tre poengene, men det ble uansett en historisk kveld for den tidligere Liverpool-spilleren.

Milner spilte 72 minutter i hans 633 kamp i Premier League, og han gikk med det forbi Ryan Giggs på listen over spillerne med flest kamper i Premier League-historien.

Den eneste spilleren som er foran han på listen er Gareth Barry som står med 653 kamper, gjennom en lang karriere hvor han blant annet spilte for Manchester City og Aston Villa.

Etter kampen fortalte hovedpersonen TNT sports hva hemmelighetene bak en lang Premier League karriere er.

– Jeg tror du må ha litt flaks, du må jobbe hardt og dra nytte av alle mulighetene du får, også må du ta godt vare på deg selv.  

– Du må nyte det og ville gjøre det, og legge ned jobben hver dag. Jeg har vært veldig heldig som har fått spille for noen fantastiske fotballklubber.

Flest kamper for Liverpool

Milner har reist mye rundt i England siden han fikk debuten sin helt tilbake i 2002 for Leeds United, da var han bare 16 år gammel.

Mellom 2004 og 2015 spilte han for Newcastle, Aston Villa og Manchester City før han ble hentet til Liverpool av Brendan Rodgers sommeren 2015. Midtbanespilleren gikk rett inn i vervet som visekaptein, og var med på å lede de røde tilbake til toppen.

Totalt fikk Milner 230 kamper for Liverpool i Premier League, hvor han scoret 19 ganger og hadde 27 målgivende pasninger. Han vant alt som kunne vinnes med Liverpool gjennom hans åtte år på Anfield, før han dro videre til Brighton i sommer. 

Bekrefter at nye utlån er aktuelt

Bekrefter at nye utlån er aktuelt

Det er interesse for Calvin Ramsay og Nat Phillips, mens unggutt i storform også kan være aktuell for utlån.

Andy Robertson tilbake i troppen

Andy Robertson tilbake i troppen

Pep Lijnders delte en gledelig nyhet før onsdagens kamp mot Fulham.