Milner og Lallana usikre til søndagens kamp

Ikke sikkert det blir noe gjensyn med de tidligere røde.

Brighton har to tidligere Liverpool-spillere i stallen, veteranene Adam Lallana og James Milner. Lallana har vært på sørkysten siden 2020, mens Milner forlot Anfield til fordel for Amex Stadium i sommer. 

Søndag er første mulighet for Jürgen Klopp og hans lag til å møte Milner igjen etter overgangen, men det er ikke sikkert det skjer ute på banen. 37-åringen er nemlig usikker til kampen, bekreftet manager Roberto De Zerbi torsdag kveld da Brighton hentet opp 0-2 til 2-2 borte mot Marseille i Europa League. Milner har ikke spilt siden kampen mot AEK Athen 21. september. 

Lallana er også tvilsom til søndagens kamp, etter å ha stått over Brightons to seneste oppgjør - 6-1-tapet borte mot Aston Villa og den nevnte bataljen i Frankrike. I likhet med Milner sliter 35-åringen med et muskelproblem.

Se høydepunktene fra Brightons Europa League-oppgjør: 

Spilleren De Zerbi og Brighton trolig kommer til å savne mest ute på banen på søndag, er venstreback Pervis Estupinan, som kommer til å være ute i en måneds tid. Tariq Lamptey kom inn for å erstatte ecuadorianeren. Han spilte hele kampen og leverte en god prestasjon, men De Zerbi uttrykte i etterkant at han vil matche backen forsiktig og ikke ta noen sjanser. 

Viktige Pascal Gross var for øvrig tilbake etter et lite skadeavbrekk, og han signerte ved å spille hele kampen og score for gjestene, som tok sitt første poeng i Europa League. 

Følgende lag spilte for Brighton mot Marseille: 

Jason Steele - Tariq Lamptey, Jan Paul van Hecke, Lewis Dunk, Joel Veltman - Mounir Dahoud (Billy Gilmour fra 67), Pascal Gross - Solly March (Simon Adingra fra 76), Kaoru Mitoma, Ansu Fati (Joao Pedro fra 67) - Danny Welbeck (Evan Ferguson fra 76). 

Milner ser flere likheter mellom Klopp og De Zerbi

Milner ser flere likheter mellom Klopp og De Zerbi

Italieneren var en viktig del av pakka for James Milners valg, og han ser mye av den samme intensiteten og vinnerviljen som i Jürgen Klopp.

Lallana forteller om Klopps unike evne til å motivere spillere

Lallana forteller om Klopps unike evne til å motivere spillere

Selv om Adam Lallana fikk begrenset med minutter mot slutten av Liverpool-karrieren, visste treneren alltid hvordan han skulle motivere ham.