Har fått bekreftet at duoen mister ligacupfinalen

Diogo Jota og Curtis Jones vil miste ligacupfinalen, og flere spillere regnes som usikre...

Vi venter fortsatt på en skikkelig oppdatering om skadene til Diogo Jota og Curtis Jones, etter at duoen måtte byttes ut før pause i lørdagens kamp mot Brentford.

Andy Hunter i The Guardian er en av journalistene med best innsikt i klubben, og han melder nå at både Jota og Jones kommer til å miste ligacupfinalen på søndag.

Sånn det så ut på TV-bildene, så var det kanskje ikke så mange som hadde håp om at de skulle rekke kampene mot Luton og Chelsea denne uken uansett, men de har nå vært på skann, og Hunter skriver at det er bekreftet at duoen vil miste de to kampene.

Må på ytterligere sjekk

Hunter skriver videre at Jota og Jones vil undersøkes videre før det er klart hvor lenge de er ute, men også han siterer Record i Portugal som søndag kveld meldte at Jota vil være ute i to måneder. Da vil han rekke de siste ukene av sesongen, og kommer ikke til å miste EM.

Trent Alexander-Arnold kommer også til å miste kampene denne uken, mens Dominik Szoboszlai og Alisson Becker ses på som usikre på grunn av sine hamstringskader. Det skal ha vært en kjenning i en muskel som gjorde at Darwin Nunez ble byttet ut til pause i lørdagens kamp.

Jürgen Klopp vil ha pressekonferanse på tirsdag, og da kan en forvente mer informasjon om en stadig voksende skadeliste.

«Håp om at skadene ikke vil holde dem ute for sesongen»

«Håp om at skadene ikke vil holde dem ute for sesongen»

Alisson Becker, Curtis Jones, Diogo Jota og Darwin Nunez har alle vært til nærmere undersøkelser. David Lynch skriver om skadeproblemene.

Kommentar 19.feb 16:49
Gir seg i Palace og erstattes av østerriker

Gir seg i Palace og erstattes av østerriker

Roy Hodgson er ferdig i Crystal Palace bare timer før klubben skal møte Everton på Goodison Park.