Det meldes om Salah-skade i Egypt – Echo dysser ned ryktene

Egypteren skal gjennomføre en planlagt sjekk etter sine første minutter på en måned.

Rykter om en potensiell Mohamed Salah-skade verserer på sosiale medier etter at den egyptiske TV-kanalen OneTimeSports meldte om en skade på egypteren i sluttminuttene mot Brentford.

31-åringen, som kom inn litt tidlig for en skadet Jota, fullførte kampen mot Thomas Franks menn. Paul Gorst i Liverpool Echo skriver dette om Salahs retur på gressmatten:

«Det er helt normalt at spillere som kommer tilbake fra skade blir sjekket når laget samles til trening igjen. Slik er det også med Salah. Klopp vil komme med mer informasjon på pressekonferansen tirsdag», skriver Echo-journalisten.

Heldigvis virker det ikke som det er mye hold i nyhetene fra Egypt. Diogo Jota og Darwin Nunez måtte nemlig også forlate banen mot Brentford, så det blir viktig å ha Salah skadefri før den viktige ligacupfinalen til helgen. Gakpo og Diaz er selvfølgelig også tilgjengelig.

FAKE NEWS?: Mohamed Salah så ikke ut til å ha problemer mot Brentford.

FAKE NEWS?: Mohamed Salah så ikke ut til å ha problemer mot Brentford.

Gorst kom også med en oppdatering på Curtis Jones og Diogo Jota. Duoen forsvant ut før pause på Brentford Community Stadium med tydelige problemer. Portugisiske medier har meldt om to måneder på sidelinjen.

«Det skal ikke være snakk om en korsbåndsskade. Jota håper å spille en rolle i de siste ukene av Klopps tid på Anfield, noe som kan være en betydelig opptur. Han er også fast bestemt på å ikke gå glipp av sommerens EM med Portugal. 27-åringen gjennomgikk en skann i helgen og nå venter ytterliggere tester mandag», skriver Liverpool Echo.

Ti minutter etter at Jota ble tatt av banen ble også Jones byttet ut med en skade. Scouseren har også gjennomgått en skann i helgen.

«Han har skadet ankelen. Nå står han overfor en ventetid for å finne ut om han kan spille på Wembley. Jones forlot stadionet på krykker og med en beskyttende støvel. Han kan derfor være skadet når Chelsea venter i London».

Gorst har ikke kommentert en potensiell skade på Darwin Nunez. Uruguyaneren kom aldri ut på gressmatten etter hvilen. Vi får krysse fingrene for at det kommer gode nyheter og at han er klar til onsdag eller søndag.

– Jeg kan håndtere nivået til Liverpool, men Virgil og Konate er ikke smågutter

– Jeg kan håndtere nivået til Liverpool, men Virgil og Konate er ikke smågutter

Sepp van den Berg ble matchvinner for nedrykkstruede Mainz i helgen. Har nederlenderen er fremtid på Anfield?

Dette er de viktigste nyhetene å ta med seg inn i en ny uke

Dette er de viktigste nyhetene å ta med seg inn i en ny uke

Det er duket for ligacupfinaleuke, men skader på sentrale spillere legger en demper på forventningene.