Gir seg i Palace og erstattes av østerriker

Roy Hodgson er ferdig i Crystal Palace bare timer før klubben skal møte Everton på Goodison Park.

Crystal Palace bekrefter at Roy Hodgson er ferdig som Crystal Palace-manager, og at han trekker seg. 76-åringen var bookmakernes favoritt som neste Premier League-manager til å få sparken, men ender nå opp med å trekke seg.

Det skjer etter at han fikk et illebefinnende på treningsfeltet på fredag, og ble innlagt på sykehus. Han er nå på bedringens vei, men kommer ikke til å fortsette som Palace-manager.

– Denne klubben er veldig spesiell, og betyr så mye for meg. Jeg har virkelig satt pris på tiden min her, men på grunn av nylige omstendigheter, kan det være klokt for klubben å planlegge for fremtiden nå, sier han i en uttalelse.

Dette var hans andre periode i Palace, som han også ledet mellom 2017 og 2021. Totalt i karrieren har han nå 25 jobber. Liverpool FC var hans 18. managerjobb, i 2010/11-sesongen.

Tidligere Europa League-vinner tar over

Manageren som tar over er det østerrikske 49-åringen Oliver Glasner.

Glasner var mannen som ledet Eintracht Frankfurt til Europa League-tittelen med seier over Rangers i 2021/22-sesongen, forlot Frankfurt etter forrige sesong, og har vært uten managerjobb denne sesongen.

Ifølge Fabrizio Romano har han allerede signert kontrakten med Palace, og vil lede sin første trening på tirsdag.

Kl. 21.00 i kveld skal Palace møte Everton på bortebane. Det blir med Glasner på tribunen. Hodgsons assistenter Paddy McCarthy og Ray Lewington skal lede laget i den kampen. Kampen vises på V Sport PL og Viaplay.

«Håp om at skadene ikke vil holde dem ute for sesongen»

«Håp om at skadene ikke vil holde dem ute for sesongen»

Alisson Becker, Curtis Jones, Diogo Jota og Darwin Nunez har alle vært til nærmere undersøkelser. David Lynch skriver om skadeproblemene.

Kommentar 19.feb 16:49
Skader fikk deler av skylden for et svakt fjorår – men tallene er faktisk verre denne sesongen

Skader fikk deler av skylden for et svakt fjorår – men tallene er faktisk verre denne sesongen

Jürgen Klopps tropp snitter på over fem skader per kamp i Premier League.

Innsikt 19.feb 15:28