Hodgson beklager, og frir til Palace-fansen før møtet med Liverpool

Roy Hodgsons kommentarer på onsdag ble ikke godt mottatt. Nå vi han ha supporterne på lag igjen før Liverpool gjester Selhurst Park.

Crystal Palace sitt 2-0-tap mot Bournemouth ble møtt med pipekonsert, kasting av objekter og negative sanger på Selhurst Park på onsdag.

Etterpå irriterte 76 år gamle Roy Hodgson på seg enda flere supportere igjen, da han sa at de hadde vært bortskjemte de siste årene og kanskje hadde for høye forventninger.

På pressekonferansen før Liverpool-kampen på lørdag gjorde han et forsøk på å få supporterne tilbake på lag.

– Jeg er ganske lei meg. Jeg er lei meg for kommentarene mine og ordene jeg valgte, og de er ord jeg angrer bittert. Altså, at vi har gjort supporterne bortskjemt de siste årene? Jeg mener ikke at vi har det. Jeg har sett at supporterne har vært veldig tålmodige. De har gitt oss fantastisk støtte, også under denne dårlige perioden, sa Hodgson.

– Jeg kan godt forstå frustrasjonen og skuffelsen deres onsdag kveld, for vi følte oss alle nedfor etter det. Jeg skylder dem en unnskyldning, det er helt klart.

– Vi trenger supporterne

Han har skadebekymringer før lørdagens kamp. Målvakt Dean Henderson, midtstopper Rob Holding, høyreback Tyrick Mitchell, midtbanespiller Cheick Doucoure og den talentfulle angriperen Eberechi Eze er alle ute. Han må også være forsiktig med sin andre stjerne, Michael Olise.

– Vi trenger supporterne i morgen når vi møter Liverpool, for det er alltid en veldig tøff kamp når du møter dem, enten hjemme eller borte. At kampen spilles på vår hjemmebane er noe som kan gi oss håp om at vi kan gi Liverpool en veldig god kamp, for supporterne vil støtte laget.

– Perioder som denne, når det ikke går så bra for laget, er tiden da du setter pris på at du har en supportergjeng som den vi har som stiller seg bak laget, bryr seg og fortsetter med å synge og heie. På bortebane er det noen ganger ganske utrolig. Vi hører supporterne våre på bortebane, selv om vi taper kamper, så hører vi dem hele tiden.

– Dersom du har støtten bak deg når du går inn i en kamp som den i morgen, så er det en bonnus, og den trenger vi fordi vi er litt sårbare etter noen dårlige resultater.

Crystal Palace - Liverpool spilles lørdag kl. 13.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.

Crystal Palace klarte å holde på kjempetalentet, men har mistet flere til behandlingsbenken

Lørdagens motstander:Crystal Palace klarte å holde på kjempetalentet, men har mistet flere til behandlingsbenken

Crystal Palace mistet én stjerne, men var én av få klubber som danket ut Chelsea på overgangsmarkedet. Men lite har gått på skinner for Roy Hodgsons lag denne sesongen.

Innsikt 08.des 2023 20:01
Roy Hodgson under press, men skal lede Crystal Palace mot Liverpool

Risikerer å få sparken for første gang siden han mistet jobben i Liverpool

Roy Hodgson er under press i sin 22. managerjobb.