Liverpools neste motstanderSupporterne snudde seg mot Hodgson – som svarte med å si de var bortskjemte

Det ser ikke bra ut for Liverpools neste motstander.

At Liverpool skal spille ny bortekamp, som kommer allerede kl. 13.30 i London på lørdag, gjør nok at mange røde vil være litt ekstra bekymret for hvor tøft det kan bli.

Men skulle en valgt en motstander av de 20 lagene i Premier League, så er det kanskje ikke noe sted det vil være bedre å reise til enn Selhurst Park akkurat denne helgen, om en skal se på hva som skjedde der på onsdag.

For samtidig som Liverpool slo Sheffield United 2-0, tapte Crystal Palace hjemme mot Bournemouth. Det endte 2-0 – og Palace har nå tre tap og én uavgjort på sine fire siste kamper.

Tapene har kommet mot Everton, Luton Town og Bournemouth – mens poenget de har fått med seg var mot West Ham som hadde spilt bortekamp i Serbia tre dager før. De har kun én seier på sine siste åtte kamper.

Kastet flaske

Palace er fortsatt nummer 14 på Premier League-tabellen med ni poeng ned til Everton under streken. Everton har én kamp mindre spilt, den skal spilles i kveld hjemme mot Newcastle på Goodison Park.

Etter tapet mot Bournemouth ble frustrasjonen veldig synlig på Selhurst Park.

Ifølge The Mirror ble sluttsignalet møtt med pipekonsert, og etterpå sang supporterne sanger som beskrev manageren og spillerne som «fucking useless» – og det ble også kastet en plastikkflaske mot den 76 år gamle manageren på vei mot tunnelen.

Metropolitan Police har bekreftet at de etterforsker at et objekt ble kastet mot Hodgson.

– For høye forventninger

Hodgson svarte med samme mynt, og mente at supporterne hadde vært bortskjemte i flere år.

– Vi har overprestert i flere år, men sannheten er at hver kamp for oss nå er som et gateslagsmål. Vi trenger supporterne nå, for uten dem blir det veldig tøft. De forlater oss ikke i en dårlig periode. At supporterne står bak oss er veldig viktig for å holde oss i gang, og spillerne trenger det også, sier han til The Mirror.

– Supporterne må kanskje akseptere at ting ikke fungerer for oss for øyeblikket, men jeg håper at de har nok empati for laget. Prestasjonen i kveld var ikke en de eller spillerne ønsket.

På pressekonferansen sa han mer.

– Sannheten er at forventningene er høye, og det er grunnen til pipekonserten. Folk kom hit for å se oss vinne, men vi kunne ikke gjøre det. Vi spilte mot et veldig godt lag. Bournemouth gjorde det bra, og gjorde livet veldig vanskelig for oss. Vi prøvde hardt, men kunne ikke gi dem nok problemer, sa han ifølge The Athletic.

– Supporterne har vært bortskjemte her. De er vant med å se oss gjøre det veldig bra på hjemmebane, og få gode resultater, men i år har vi ikke klart å få til det. De har kommet hit i dag og tenkt at vi skal blåse Bournemouth av banen etter det gode poenget vi fikk mot West Ham, men dessverre er det falske forventninger for Bournemouth er ikke et lag som er lett å blåse av banen, sier han.

Det var en kveld der Palace også mistet en viktig spiller, da Tyrick Mitchell måtte ut med en hofteskade. Høyrebacken vil ikke bli involvert mot Liverpool. Fra før er målvakt Dean Henderson (lår), Cheick Doucoure (legg), Rob Holding (ankel), Jesurun Rak-Sakyi (lår) og nøkkelspiller Eberechi Eze (ankel) ute med skader.

Crystal Palace - Liverpool spilles lørdag kl. 13.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.

– Å avskrive City vil være den største vitsen i fotballens historie

– Å avskrive City vil være den største vitsen i fotballens historie

Det er jevnt i toppen av tabellen, og Jürgen Klopp mener det er mange kandidater til årets ligagull.

– Vi er knust for Joel Matip

– Vi er knust for Matip

Joel Matip skal opereres. Så venter en lang rehabiliteringsperiode.