Alisson regnes som usikker til kampen mot City om tre uker

Det har endelig kommet en oppdatering på skaden til Alisson Becker.

På fredagens trening fikk Alisson Becker et problem med hamstringen, og det var Caoimhin Kelleher som måtte stå i mål i lørdagens kamp mot Brentford.

Alvorlighetsgraden har vært uklar, men nå har det endelig kommet en liten oppdatering som sier noe om hvor alvorlig muskelproblemet er.

Chris Bascombe i The Telegraph skriver at Alisson kjemper en kamp mot klokka for å være tilbake i spill før landslagspausen i mars… Paul Joyce i The Times er ikke like spesifikk, men melder at det kan bli en periode på sidelinja for brasilianeren. 

Kan miste City og Everton

Det betyr at Alisson må regnes som usikker til hjemmekampen mot Manchester City 10. mars, og til bortekampen mot Everton 17. mars… Kampen mot Everton kan bli flyttet, dersom Liverpool skulle nå kvartfinalen i FA-cupen som skal spilles samme helg.

Etter det er det landslagspause, der Brasil skal møte England og Spania i privatlandskamper 23. og 26. mars, før Liverpool er i aksjon igjen med hjemmekamp mot Brighton 31. mars.

Det betyr at Alisson kan miste Luton (H), Chelsea (ligacupfinale, der han uansett ikke ville startet), Southampton (H, FA-cup), Nottingham Forest (B), to åttendedelsfinaler i Europa League, Manchester City (H), Everton (B) eller kvartfinale i FA-cupen... Potensielt åtte kamper den neste måneden.

Jürgen Klopp skal møte pressen på tirsdag, og da er det ventet en oppdatering på skadesituasjonen til Alisson, Curtis Jones, Diogo Jota, Trent Alexander-Arnold, Dominik Szoboszlai og Darwin Nunez.

Har fått bekreftet at duoen mister ligacupfinalen

Har fått bekreftet at duoen mister ligacupfinalen

Diogo Jota og Curtis Jones vil miste ligacupfinalen, og flere spillere regnes som usikre...

«Håp om at skadene ikke vil holde dem ute for sesongen»

«Håp om at skadene ikke vil holde dem ute for sesongen»

Alisson Becker, Curtis Jones, Diogo Jota og Darwin Nunez har alle vært til nærmere undersøkelser. David Lynch skriver om skadeproblemene.

Kommentar 19.feb 16:49