– Mac Allister og Endo kan spille sammen

Alexis Mac Allister og Wataru Endo er Liverpools to «seksere» – men Klopp ser ingen grunn til at de ikke skal kunne spille samtidig.

Jürgen Klopp har fått noen nye utfordringer på midtbaneplass den siste uken. Dominik Szoboszlai er ute i flere uker, Thiago Alcantara kanskje i flere måneder, og Ryan Gravenberch har ikke helt funnet sin rolle i dette Liverpool-laget.

Det positive er at Alexis Mac Allister har spilt noe av sin beste fotball for de røde i «sekserrollen» i januar, og Wataru Endo var veldig god før han dro til Qatar for å representere Japan i Asiamesterskapet.

Nå er Endo tilbake, og Klopp fikk spørsmål om de to «sekserne» kunne være på banen samtidig.

– Han gjorde det ekstremt bra i «sekserrollen», så vi får se hvordan vi løser det. Vi trenger dem alle, og selvsagt kan «Macca» og Wataru spille sammen også. De kan alle spille sammen, det er ikke noe problem, sa Klopp på pressekonferansen sin før Burnley-kampen.

– Vi må bare sørge for at vi prøver å få dem inn sammen på riktig tidspunkt, så la oss se, sa han videre.

Får en «superviktig» spiller tilbake

Endo var også veldig god før han sluttet seg til landslagstroppen, og er nå klar for å spille for Liverpool igjen. Han har trent denne uken.

– Vi kom gjennom den perioden uten ham veldig bra, så det var ganske imponerende. Wataru hadde superstor innflytelse på laget før han dro. Han ga oss muligheter i mange øyeblikk, som gjorde at vi kunne involvere mange av de offensive spillerne siden han ga forsvaret en så god beskyttelse, i tillegg til spillet utenom, sier han.

– Han har sett bra ut siden han kom tilbake.

Liverpool - Burnley spilles lørdag kl. 16.00, og vises på V Sport PL og Viaplay.

Bradley blir ikke involvert i helgen

Bradley blir ikke involvert i helgen

Conor Bradley er fortsatt i Nord-Irland.

Nyheter Fre. 09.02. 21:23
Luksusshopping i Liverpool

Luksusshopping i Liverpool

Hvis du ikke liker fast fashion og helst vil ha merkeklær, kan du besøke disse butikkene i Liverpool.

Reise Fre. 09.02. 20:00