Satt på benken for førstelaget på lørdag – scoret to for U21 på søndag

Et hendelsesrikt døgn for Lewis Koumas.

Liverpool U21 - Stoke U21 3-1

Lewis Koumas har vært i kjempeform denne sesongen. 18-åringen, som er sønn av den tidligere walisiske landslagsspilleren Jason, har banket inn mål denne sesongen.

Den siste tiden har han trent med Liverpools førstelag, og på lørdag satt han på benken da de røde møtte Burnley på Anfield.

Han kom ikke på banen, men det gjorde han på akademiet da Stoke City gjestet Kirkby på søndag. Der startet også Bobby Clark og James McConnell, som begge kom inn i sluttminuttene i kampen mot Burnley. Nå fikk de sjansen til å få flere minutter i beina.

To nye scoringer

Det var gjestene som tok ledelsen da Will Smith lurte offsidefellen og kom gjennom med keeper. Liverpool skapte flere gode sjanser ved McConnell og Kaide Gordon, før formspiller Koumas fant veien til nettmaskene til minutter før pause, ifølge liverpoolfc.com.

Han lurte bort forsvarsspilleren og avsluttet fra en vanskelig vinkel med en lav avslutning.

Det tok bare fire minutter av andreomgangen før Liverpool tok ledelsen. Det skjedde ved Amara Nallo, som de røde hentet fra West Ham før denne sesongen. Scoringen kom etter at han var med i angrep da Liverpool hadde corner. De tok den kort, Gordon kom til innlegg, og Nallo scoret.

For 3-1 spilte Jayden Danns frem Koumas, som avsluttet sikkert alene. Hans sjuende mål på sju kamper for U21-laget denne sesongen. Totalt har han 12 mål og tre målgivende på 15 kamper, så fortsetter han slik vil han trolig være i kamptroppen for førstelaget igjen denne våren.

Liverpool U21: Mrozek, Miles, Scanlon, Pinnington, Nallo, McConnell (Pilling 72), Gordon (Osborne 90), Nyoni (Spearing 90), Danns, Clark, Giblin (90), Koumas

U21-lagets neste kamp er borte mot Newcastle på lørdag kl. 14.00 norsk tid.