Szoboszlai regnes som usikker til cupfinalen

Dominik Szoboszlai har slått opp igjen skaden, og kan miste de tre neste kampene.

Forrige helg var det klart at Dominik Szoboszlai var skadet igjen, og ungareren ble ikke involvert mot Arsenal. Da hadde han fire dager tidligere gjort comeback etter nesten en måned på sidelinjen med en hamstringskade.

Denne uken har midtbanespilleren vært i hjemlandet for å undersøkes nærmere, og Jürgen Klopp snakket om spilleren sin på pressekonferansen før møtet med Burnley.

Han må nå regnes som usikker til cupfinalen mot Chelsea på Wembley 25. februar…

– Som det er når det er sener involvert, så er spilleren ganske raskt smertefri, og da handler alt om muskelen. Det er bortimot den samme skaden som han hadde tidligere. Det er så klart ikke bra at han har fått det igjen, sier Klopp ifølge Andy Hunter i The Guardian

Usikker til cupfinalen

Liverpool kan ikke regne med ungareren mot Burnley på lørdag, og trolig ikke mot Brentford lørdag 17. februar, mot Luton Town onsdag 21. februar. Cupfinalen er også usikkert nå.

– Det føltes ikke som noen stor sak, men når du ser på bildene så må du bare sette ham ut. Vi sloss mot klokka, kan du si. Om det er mot Brentford neste lørdag, eller finalen. Jeg vet ikke for øyeblikket, sier han.

I tillegg til Szoboszlai er Thiago Alcantara nå skadet, og vil være ute en stund. De gode nyhetene er at Wataru Endo er spilleklar igjen.

Liverpool - Burnley spilles lørdag kl. 16.00, og vises på V Sport PL og Viaplay.

Minst åtte spillere er ute - men Endo er tilbake!

Sett opp ditt lag mot Burnley: Minst åtte spillere er ute - men Endo er tilbake!

Her kan du sette opp ditt lag til hjemmekampen mot Burnley.

Velg lag Fre. 09.02. 17:10
Fiks heller problemene som er – enn å innføre nytt kaos!

Fiks heller problemene som er – enn å innføre nytt kaos!

Fotballen trenger ikke flere store nyvinninger eller blå kort akkurat nå. Til det er alt rundt dommerne for inkonsekvent.

Kommentar Fre. 09.02. 16:00