– Vi reiser til Anfield for å angripe og slå dem

Luton-manageren er offensiv før kveldens kamp på Anifeld.

Denne sesongen har Liverpool vunnet 10 av 12 kamper på Anfield i Premier League, og de to uavgjortresultatene har kommet mot Manchester United og Arsenal i to kamper de røde burde ha vunnet.

Liverpools hjemmestatistikk er veldig god, med 33 scorede mål og kun 10 innslupne.

I kveld kommer Luton Town, som jakter sin første seier på Anfield. På de 18 foregående forsøkene i cup og liga har det blitt ti tap og åtte uavgjorte. Men det høres absolutt ut som at målet er å prøve få ordnet det i kveld.

– Vi vil gjøre vårt beste, og det kommer også Liverpool til å gjøre. Men vi skal forplikte oss til måten vi spiller på, og gi absolutt alt vi har. Vi skal reise opp dit for å være positive og prøve å vinne kampen, sier Luton-sjefen Rob Edwards til Luton Today.

– Vi skulle akseptert poengdeling vil jeg tro, men vi reiser opp dit for å vinne, så det handler ikke om å repetere det vi gjorde mot dem sist.

Vil bruke ballen

Edwards sin plan er å bruke ballen og spille seg ut av Liverpools press.

– Vi må forsvare oss veldig bra, og bruke ballen på kontringer, for presset deres er så aggressivt – men dersom vi har muligheten til å være modige og ta med oss ballen, kan vi også spille på våre styrker og utnytte rommene de gir bort, sier 41-åringen.

IMPONERER: Jamie Carragher mener Rob Edwards bør være en kandidat som årets manager i Premier League.

IMPONERER: Jamie Carragher mener Rob Edwards bør være en kandidat som årets manager i Premier League.


– Det er mye der vi kommer til å måtte gjøre veldig, veldig bra. Vi må være nådeløse i begge ender av banen, siden vi trolig ikke kommer til å få så mange sjanser, men slik er det for alle lag som drar opp dit. Vi ser frem til utfordringen, men kommer ikke til å sitte og vente. Vi skal angripe kampen, for vi ønsker å vinne den.

Luton slipper kanskje å møte Liverpools sterkeste angrep i dag, med Diogo Jota ute med skade, og Darwin Nunez og Mohamed Salah i beste fall usikre til start. Edwards har forberedt laget for at Salah spiller.

– Vi forventer at Salah spiller. Han er en utrolig spiller, og en av de beste om ikke den beste ligaen noen gang har sett. Det vil bli en fin utfordring for oss dersom han spiller.

– De er Liverpool Football Club, så de kommer til å ha gode spillere overalt. Fra U18, U21, og helt til topps. De kommer til å ha en stor tropp full av talent og dybde, så vi blir ikke overrasket. De stoler på spillerne sine, og Klopp er ikke redd for å sette inn unge spillere eller endre på ting dersom de trenger det, og de vil bare gjøre som de gjør, spiller på sin måte. Uansett hvilket lag han bruker, så kommer de til å være veldig, veldig gode, det er det ikke tvil om.

Liverpool - Luton Town spilles kl. 20.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.

Trekker frem Luton-sjefen som en kandidat til årets manager

Trekker frem Luton-sjefen som en kandidat til årets manager

Luton ligger under streken – men er det nyopprykkede laget som har imponert mest.

Innsikt 20.feb 21:24
Luton har vært et vanskelig hjemmelag for topplagene – på fremmed gress er historien en annen

Luton har vært et vanskelig hjemmelag for topplagene – på fremmed gress er historien en annen

Rob Edwards’ mannskap har tatt 0,2 bortepoeng i snitt mot topp ti.