Klopp kom med skadeoppdatering til supportere som var på omvisning

Supportere som fikk en omvisning på AXA Training Centre fikk med seg noen nyheter hjem.

Jürgen Klopp skal ikke møte pressen før på fredag, men allerede har manageren kommet med en skadeoppdatering. Det siste døgnet har det dukket opp videoer tatt av noen supportere som var på omvisning på AXA Training Centre, og de fikk manageren til å røpe et par nyheter da førstelaget hadde treningsøkt på onsdag. 

Blant annet fikk Klopp spørsmål om hvordan det går med Alisson Becker, og det begynner å se bedre ut for brasilianeren, som har vært ute med en hamstringskade i over en måned. 

– Ali er ute i to og en halv til tre uker, sa Klopp. 

Han fortalte også at Trent Alexander-Arnold er på bedringens vei. Scouseren er fortsatt skadet, men han nærmer seg. Diogo Jota trener på sin side på egen hånd, men håpet er at portugiseren kan bli klar til kampen mot Manchester United neste helg. Klopp sa også at Andy Robertson var positiv etter at han måtte ute med skade for Skottland, men han visste ikke ennå hvor alvorlig skade det var snakk om. 

En annen hyggelig oppdatering som dukket opp var et bilde av Joel Matip i løpstrening igjen. Det er ventet at midtstopperen er ute resten av sesongen, men uansett er det godt å se at han tar steg i opptreningen. 

Det var bare 13 spillere som deltok på onsdagens trening, ettersom de fleste seniorspillerne fikk hvile eller var på vei hjem fra landslagspausen. Den første fulle økten gjennomføres torsdag ettermiddag. Mohamed Salah, Darwin Nunez, Wataru Endo og Ryan Gravenberch var med på onsdagens trening. 

Kieran Morrison (17) var blant ungguttene som fikk lov til å være med på treningen. Det samme var Kornel Misciur (16), Trey Nyoni (16), Carter Pinnington (17) og Trent Kone-Doherty (17).