Alexander-Arnold er i rute

Trent Alexander-Arnold trapper opp rehabiliteringen etter kneskaden sin.

Trent Alexander-Arnold var i fantastisk form i desember, før han fikk en kjedelig kneskade mot Arsenal i FA-cupen i januar.

Han var tilbake etter noen uker, men måtte ut igjen til pause i 3-1-seieren mot Burnley tidlig i februar.

Siden den gang har vi sett ham gå med en skinne på kneet utenpå buksene. Nå skal han være klar til å trappe opp rehabiliteringen og nærmer seg spilleklar igjen, melder Paul Joyce i The Times

Vil tilbake så snart som mulig

Scouseren har mistet ligacupfinalen, fem ligakamper, to i FA-cupen og to i Europa League med det siste tilbakeslaget med kneskaden. Han har ikke spilt siden 10. februar.

Alexander-Arnold er ikke i landslagstroppen, og da Jürgen Klopp møtte pressen før møtet med Manchester United, sa han at han håpet Curtis Jones ville være tilbake etter landslagspausen, men at det kunne ta en uke mer for Alexander-Arnold og Diogo Jota.

Forhåpentligvis vil dette bety at han er klar for å trene for fullt igjen etter kampen mot Brighton, og være aktuell for hjemmekampen mot Sheffield United 4. april, eller bortekampen mot Manchester United helgen etter. Det høres i alle fall ut som at visekapteinen skal være klar for sesonginnspurten!