Conor Bradley:– Det var veldig tungt å ikke få med seg tre poeng her

Alt tyder på at Conor Bradley vil spille en svært viktig rolle i innspurten av Premier League.

For få måneder siden ville det vært en stor krise å ha Trent Alexander-Arnold på sidelinjen i lang tid, men med inntoget til Conor Bradley i førstelagstroppen, har savnet av scouseren blitt mindre og mindre for hver dag.

Det er selvfølgelig ingen tvil om at Liverpools visekaptein trengs på banen i innspurten av både Premier League, FA-cupen og Europa League, men enn så lenge har Conor Bradley hatt få problemer med å fylle et stort tomrom.

Etter kampen mot Manchester City, hvor nordiren igjen imponerte ute på høyrebacken, var den en skuffet 20-åring som innså at to poeng glapp.

– Det var en intens kamp, det var vanskelig. Jeg syntes begge lagene spilte bra, men jeg mener også at vi hadde de beste sjansene i kampen. Det var veldig tungt å gå av banen uten tre poeng her, sa han til liverpoolfc.com etter kampslutt.

SKRYT AV RIVALEN: Pep Guardiola skulle nok ønske at Conor Bradley spilte i lyseblått og ikke rødt.

SKRYT AV RIVALEN: Pep Guardiola skulle nok ønske at Conor Bradley spilte i lyseblått og ikke rødt.

Det store dillemaet

På nesten rekordtid har Bradley blitt et viktig medlem av Liverpools førstellever, så spørsmålet er hva Jürgen Klopp skal finne på når Trent Alexander-Arnold, Liverpools ubestridte ener på høyrebacken, er det tilbake i full trening?

Klopp har selvfølgelig et par valgmuligheter, men akkurat nå er kanskje umulig å ta noen av dem. Det enkleste er selvfølgelig å få Trent rett tilbake på høyrebacken, med Bradley som en slags super-innbytter. Men har ikke nordiren gjort seg fortjent til plassen?

Det andre alternativet er å beholde ham på høyrebacken, og flytte visekapteinen opp på midtbanen. Da må nok Wataru Endo vike plass, men det høres også helt sprøtt ut etter hans fantastiske kamp mot Rodri, Kevin de Bruyne og Manchester City på søndag.

Enn så lenge er uansett det viktigste å få samtlige spillere tilbake på banen, så kan vi heller begynne å snakke om alternativene til Jürgen Klopp når det faktisk blir en realitet. Ordet «luksusproblem» bør kanskje ikke dras opp før den tid heller.

Det som virker 100 prosent sikkert er at både Conor Bradley og Wataru Endo vil starte FA-cupkampen mot Manchester United på søndag, så får vi se om de hviles eller brukes i returkampen mot Sparta Praha om et par dager.

– Han har blitt verdensklasse

– Han har blitt verdensklasse

Jürgen Klopp holder ikke tilbake når han snakker om Wataru Endo.

Sportsministeren kom på banen for at Salah skulle få fri

Sportsministeren kom på banen for at Salah skulle få fri

Forholdet mellom Liverpool og Egypt skal ikke være så dårlig som det har blitt påstått.