– Jeg dedikerer denne titten til mamma og pappa

Luis Diaz hadde en svært tøff tid i høst, men nå ser alt mye lysere ut for colombianeren.

Luis Diaz spilte en svært sentral rolle i ligacupfinalen, selv om det aldri ble nettkjenning for colombianeren. Ute på venstrekanten løp han opp og ned i samtlige 120 minutter, og gjorde samtidig Chelsea-forsvarne svimmel med gode raid og driblinger.

Med skader på Mohamed Salah, Darwin Nunez og Diogo Jota, var det knyttet store forventninger til ham på forhånd. Han innfridde, så til de grader også.

– Det var en veldig tøff kamp, og store oppgjør som denne ender ofte opp slik (målfattig). Det var veldig fysisk, og vi var veldig slitne på slutten, men vi klarte å levere resultatet. Det hadde jeg alltid troen på. Vi har hatt et år med mange kamper, men det har vi forberedet oss på. Vi visste at det ville skje, sa han til Sky Sports ifølge Daily Mail.

Diaz sitt siste halvår har også vært svært turbulent på hjemmebane. I høst ble foreldrene hans kidnappet i hjemlandet Colombia, og faren, Luis Diaz senior, ble ikke sluppet fri før et par uker senere.

På Wembley hadde 27-åringen med seg begge to fra tribunen.

– Jeg dedikerer denne tittelen til mamma og pappa. De har vært gjennom mye, noe som vil gjøre denne feiringen ekstra spesiell for familien min, sa Diaz.

Et spesielt øyeblikk

Sky Sports fikk også tak i Conor Bradley etter kampslutt. Nordiren leverte en meget god kamp, før kreftene tok slutt på tampen av ordinær tid. Han slet med å sette ord på seieren.

– Det er en utrolig følelse, for jeg har fulgt dette laget helt siden femårsalderen. Nå har jeg også vunnet et trofé med dem på Wembley. Det er helt spesielt for meg.

– Jeg var heldigvis ikke på banen mot slutten, for jeg vet ikke om jeg hadde klart å holde fokuset da! Gutta gjorde det strålende, og spesielt de unge som kom inn. De viste hjertet, de ønsket alltid ballen i beina og de ville alltid få til noe, sa 20-åringen.

I tillegg til Bradley, fikk også flere akademispillere mulighet i skadekrisen til Liverpool. Ingen av dem var redde for å komme på banen, ifølge høyrebacken.

– Vi så alle frem til dette, for det var en enorm kamp for oss. Det er ikke bra at vi har mange skader, men vi er takknemlig uansett. Dette ville vi gi manageren.

Det er ikke mange managere i Premier League som er like tøff som Jürgen Klopp. Da det stod 0-0 på Wembley valgte nemlig tyskeren å sette innpå en haug med unggutter uten mye erfaring.

– Han har tillit til oss, og vi vet det. Det gjør det også mye enklere å komme inn på førstelaget fra U21 og U18. Arbeidet som blir lagt ned på akademiet er strålende, avsluttet Bradley.

Bildedryss fra Liverpools feiring på Wembley

Bildedryss fra Liverpools feiring på Wembley

Liverpool-gjengen feiret hemningsløst da sesongens første trofé ble sikret.

Midtbanetrio på krykker etter finaleseieren

Skadeoppdatering: Midtbanetrio på krykker etter finaleseieren

Et skår i jubelen er de omfattende skadeproblemene som preger Jürgen Klopps mannskap, senest med Endo og Gravenberch.