– Det var aldri tvil om at Diaz ville finne tilbake til sin beste form

Etter en vanskelig sesong ser Luis Diaz bedre og bedre ut.

Luis Diaz startet årets sesong strålende, og scoret i sesongens to første kamper. Utover høsten dalte formen litt, og han opplevde ting i privatlivet som ingen skal måtte oppleve, da hans foreldre ble bortført. Moren ble tidlig satt fri igjen, mens faren ble holdt i fangenskap i to uker.

Diaz sto over kampen mot Nottingham Forest da nyheten sprakk i hjemlandet, men kom inn på slutten og reddet et poeng med utligningen sin mot Luton en uke senere. Han storspilte så for Colombia i landslagspausen, før det var tydelig at ting ikke stemte for ham på banen for klubblaget.

Men i de siste ukene har ting sett bedre og bedre ut. Timingen for det er god, med Mohamed Salah borte. Det ble målgivende mot Burnley på Boxing Day, og en flott scoring mot Arsenal da Liverpool vant på Emirates Stadium.

Tvilte aldri

Jürgen Klopp fikk spørsmål om spilleren han kaller «Lucho» på fredagens pressekonferanse.

– Dere har kanskje glemt det, men en av de beste fronttrioene vi har sett med Mané, Firmino og Salah. Vi snakket ofte da om at en av dem var ute av form her på pressekonferansene, sa Klopp på pressekonferansen.

Darwin Nunez og Luis Diaz tester vennskapet:

Klopp er klar på at han aldri tvilte på at 27-åringen skulle finne tilbake til sin beste form.

– «Lucho» vet like godt som meg om han ikke har spilt godt. Det handler om tillit, tro og tid. Det har aldri vært tvil om at han ville finne sin beste form igjen. Vi har ikke slitt med å skape sjanser eller score mål. Vi har tro på guttene. Han kan ha noen uker etter den mest utfordrende perioden i livet, men så komme tilbake.

– Jeg har aldri sett noe som han da han kom hit. Han smilte hver eneste gang han hadde ballen, og nå er smilet tilbake, sier Klopp.

Bournemouth - Liverpool spilles søndag kl. 17.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.

Doak kan være tilbake allerede i april

Doak kan være tilbake allerede i april

Doak måtte opereres for en kneskade i desember, og det var forventet at alt håp om EM-spill var ute.

Håp om at det ikke er en alvorlig skade

Håp om at det ikke er en alvorlig skade

Liverpool FC venter fortsatt på resultat etter at Mohamed Salah har vært på skann.