– Heldigvis var jeg ikke på banen på slutten for jeg vet ikke om jeg kunne ha beholdt fatningen

Conor Bradley fikk oppleve drømmen, å vinne med klubben han har holdt med siden han var fem år gammel.

– Jeg tror faktisk ikke jeg kan sette ord på det. Det er en utrolig følelse og jeg har selvsagt holdt med klubben siden jeg var fem år gammel så å vinne et trofé med dem på Wembley, er noe helt spesielt og jeg er helt der oppe, kvitrer Conor Bradley.

– Heldigvis var jeg ikke på banen på slutten for jeg vet ikke om jeg kunne ha beholdt fatningen! Gutta gjorde det strålende og spesielt de unge som kom inn, viste stort hjerte og ville alltid ha ballen og få noe til å skje. Så all ære til gutta.

Nå hører det med til historien at Bradley, med sine 20 år, også er en av disse unge som spilte en rolle i denne festen. Selv ble han erstattet av akademikollekga Bobby Clark. Jayden Danns, James McConnell og Jarell Quansah kom også utpå. 

– Det er klart at vi alle så frem til det. Det er en massiv kamp for oss, spesielt for de unge. Men det var selvsagt ikke lett med alle skadene vi hadde men vi er bare så takknemlige for at vi kom over streken og vant, og for at vi vant for treneren.

Klopp, Klopp, Klopp

Nord-iren forteller at overgangen til seniorfotballen forenkles av Jürgen Klopps innstilling, og det at spillestilen er lik innad i klubben, fra de unge og opp til de etablerte.

– Jeg tror alt kommer fra treneren, for å være ærlig, den selvtilliten han gir oss unge. Han ber oss bare om å gå ut og nyte det, og det er det vi prøver å gjøre og vi er veldig glade for å vinne i dag.

– Det gjør det mye enklere å komme inn på førstelaget når U21- og U18-laget spiller på samme måte, så du vet hva du gjør når du blir kastet inn.

Høyrebacken, som måtte ta en ny rolle da Ryan Gravenberch måtte forlate finalen med skade, omtaler akademiarbeidet som «strålende». Det er likevel ikke tvil om hvilken enkeltperson Bradley vil trekke frem.

– Han er en helt spesiell trener å jobbe under og jeg må bare nyte hvert øyeblikk jeg har igjen med han for han drar jo til sommeren.

– Jeg vil bare nyte hvert øyeblikk med han nå og så vil jeg prøve å vinne alt vi kan for han.

Pochettino sier Chelsea må la seg inspirere av Klopp og Liverpools tidligere finaletap

Pochettino sier Chelsea må la seg inspirere av Klopp og Liverpools tidligere finaletap

Argentineren mener at Caoimhin Kelleher var en av nøklene til at Liverpool gikk seirende ut.

– Jeg bryr meg ikke om ettermælet mitt, jeg er her for å gjøre en jobb

– Jeg bryr meg ikke om ettermælet mitt, jeg er her for å gjøre en jobb