Kåret til månedens spiller i januar

Conor Bradley leverte flere fenomenale kamper i Trent Alexander-Arnolds fravær.

Saken oppdateres!

Conor Bradley har hatt en spesiell inngang på 2024. I fraværet av Trent Alexander-Arnold fikk nordiren muligheten fra start mot Fulham den 10. januar, og leverte en knallkamp hjemme på Anfield.

Prestasjonen var god nok til å få fornyet tillit mot både Bournemouth, Fulham (igjen) og Norwich i kampene etter, før det hele toppet seg i 4-1-seieren mot Chelsea den 31. januar.

Da leverte 20-åringen to målgivende pasninger og et fantastisk flott mål foran sine egne supportere på Anfield. Han var også forventet å starte toppkampen mot Arsenal få dager senere, men et snaut døgn før avspark kom meldingen om at faren hadde gått bort etter en lengre tids sykdom.

Siden har vi ikke sett ham før han dukket opp igjen på treningsfeltet tirsdag ettermiddag. I dag kom nyheten om at Bradley er kåret til månedens Liverpool-spiller i januar.

Fem målgivende pasninger og ett mål på seks kamper (én som innbytter) ble fasiten for ham. Det var derfor ingen tvil om hvem som skulle få prisen i Liverpool-troppen.

Kampen mot Chelsea

I et intervju med liverpoolfc.com takker Bradley for prisen og kaller det et privilegie å få spille regelmessig for en så stor klubb.

– Det betyr mer (å bli stemt på av supporterne). Å høre navnet mitt bli sunget etter Chelsea-kampen var kanskje det mest spesielle øyeblikket i livet mitt, for jeg har fulgt klubben hele livet. Jeg må bare få takke for støtten.

Selv om 20-åringen hadde flere gode kamper den forrige måneden, er det selvfølgelig 4-1-seieren mot Chelsea som sitter friskest i minnet. Det var også hans første Liverpool-mål i karrieren.

– Det føltes som en drøm. Det var nesten ingenting som kunne gå galt for meg. Nå er planen å fortsette det harde arbeidet og fokusere på neste kamp.

– Målet er å fortsette der jeg slapp. Jeg skal prøve å spille så godt jeg kan og hjelpe laget samtidig. Det fortsetter forhåpentligvis på lørdag, avslutter nordiren.

Vinnere av månedens spiller 23/24

August: Dominik Szoboszlai

September: Mohamed Salah

Oktober: Mohamed Salah

November: Mohamed Salah

Desember: Wataru Endo

Januar: Conor Bradley

Rekker ikke ligacupfinalen – Szoboszlai usikker til kampen

Rekker ikke ligacupfinalen – Szoboszlai usikker til kampen

Det kommer dårlige nyheter vedrørende Trent Alexander-Arnold og Dominik Szoboszlai.

Nyheter 14.feb 17:01
– Manageren har en utrolig måte å få folk til å føle seg verdsatt

– Manageren har en utrolig måte å få folk til å føle seg verdsatt

Jürgen Klopp og hans trenerteam hylles av U21-manageren, som håper arvtakeren blir like god til å satse på de unge.