Rekker ikke ligacupfinalen – Szoboszlai usikker til kampen

Det kommer dårlige nyheter vedrørende Trent Alexander-Arnold og Dominik Szoboszlai.

The Times-journalist Paul Joyce, som har god kontroll på hva som rører seg innad i Liverpool Football Club, hevder at Trent Alexander-Arnold ikke rekker ligacupfinalen mot Chelsea den 25. februar.

«Scouseren har utelukket fra ligacupfinalen og må stå over flere uker etter å ha forverret den eksisterende kneskaden. En ekstakt returdato er ikke satt i stein, selv om Manchester Citys besøk på Anfield 10. mars nærmer seg», skriver han.

I tillegg til finalen mot Chelsea, vil scouseren miste kampene mot Brentford, Luton, Southampton og Nottingham Forest før hjemmekampen mot Manchester City om drøye tre uker. Jürgen Klopp vil nok komme med en oppdatering på sin pressekonferanse fredag.

Dominik Szoboszlai er også usikker til kampen etter å ha stått over kampene mot Arsenal og Burnley de siste to ukene. Det skal være snakk om en hamstringsskade, noe lignende som holdt ham ute tidlig i januar.

Hvem tar plassene?

Hvis duoen faktisk er ute mot Chelsea på Wembley, hva kan Jürgen Klopp gjøre for å forberede seg? Det mest åpenbare valget på høyrebacken er selvfølgelig Conor Bradley, som var tilbake på trening tirsdag.

Nordiren leverte to målgivende pasninger og ett mål mot Mauricio Pochettinos menn før farens bortgang for et par uker siden. 20-åringen vil nok spilles i form i de neste kampene.

På midtbanen er Thiago forsvunnet ut igjen, men det er fortsatt mange alternativer å ta fra. Alexis Mac Allister og Curtis Jones er sannsynligvis sikret en plass i startoppstillingen, mens Wataru Endo, Harvey Elliott og Ryan Gravenberch kjemper om den siste plassen.

Hvem som får muligheten preges nok av hva Klopp ønsker på midtbanen i en slik kamp. Elliott spilte en god kamp mot Burnley, men kan bli litt lett i slike oppgjør. Gravenberch gir den fysikken, mens Endo tilbyr defensiv trygghet.

Kåret til månedens spiller i januar

Kåret til månedens spiller i januar

Conor Bradley leverte flere fenomenale kamper i Trent Alexander-Arnolds fravær.

– Manageren har en utrolig måte å få folk til å føle seg verdsatt

– Manageren har en utrolig måte å få folk til å føle seg verdsatt

Jürgen Klopp og hans trenerteam hylles av U21-manageren, som håper arvtakeren blir like god til å satse på de unge.