Kom med ny oppdatering på Trents skade og sykdommen i troppen

Liverpool-manageren hadde ingen «luksusproblemer» mot Burnley.

Før Liverpools kamp mot Burnley var Ibrahima Konaté suspendert, Conor Bradley med familien i Nord-Irland etter farens dødsfall, Joel Matip, Thiago Alcantara, Dominik Szoboszlai, Stefan Bajcetic, Ben Doak og Mohamed Salah ute med skader.

Denne uken har det også herjet sykdom i Liverpool-troppen, og Joe Gomez og Alisson Becker var begge utelatt fra kamptroppen på grunn av det.

– Vi trodde Joe Gomez ville være tilbake, men han hadde feber i går, så da måtte vi sende han hjem. Alisson følte seg uvel, og kunne verken sove eller spise, så det hjelper ikke akkurat, sa Jürgen Klopp til Sky Sports.

– Alisson forlot troppen i morges, og med Joey måtte vi ta avgjørelsen i går, så det er åpenbart ikke bra.

Trent er skadet

Først ble det meldt at Alexander-Arnold ble tatt av banen til pause fordi Liverpool ville være føre var, og ikke risikere skade på visekapteinen.

Klopp kaller det en skade på pressekonferansen sin, og forteller at 25-åringen skal på videre undersøkelser.

– Hen kjente det i kneet, og foten ble stående fast i gresset. Vi må se, og trenger videre undersøkelser, var den siste oppdateringen fra manageren.

– Det var det samme området i kneet. Ikke noe som er virkelig ille, men han kjente det igjen, og da må vi se og undersøke det. Trent sa det var greit, men det er ikke greit siden han kjenner det, så vi måtte være forsiktige og ta ham av banen, sier han.

Gravenberch kunne ikke brukes

Ryan Gravenberch satt på benken mot Burnley, men også han slet med noe.

– Ryan kjente noe et sted. Han sa til meg at det var greit, men du kan ikke sette inn en spiller som kjenner noe under oppvarmingen, sa Klopp.

Det høres ikke ut som noe alvorlig for nederlenderen, men han ble sittende på benken. Det var Harvey Elliott, Cody Gakpo, James McConnell, Bobby Clark og Kostas Tsimikas som var Klopps fem bytter i denne kampen.

Nå har de røde en hel uke foran seg før de skal møte Brentford på bortebane neste lørdag.

– Vi må restituere raskt, og forhåpentligvis vil mange av guttene være tilbake til neste kamp, for vi trenger dem åpenbart, sa Klopp.

Til den kampen vil Konaté være tilbake fra suspensjon, og det er håp om at både Bradley og Salah kan være i trening igjen neste uke.

Alle angriperne scoret og Liverpool tok tilbake tabelltoppen

Se høydepunkteneAlle angriperne scoret og Liverpool tok tilbake tabelltoppen

Se igjen scoringene fra Liverpools 3-1-seier mot Burnley.

Nyheter Lør. 10.02. 19:14
– Trent kjente det igjen i det samme kneet

Klopp:– Trent kjente det igjen i det samme kneet

Trent Alexander-Arnold ble byttet ut til pause, fordi Liverpool ikke ville risikere ny skade

Nyheter Lør. 10.02. 18:20