Klopp bygger hus utenfor Mainz, og pusser opp feriested på Mallorca

Om Jürgen Klopp pensjonerer seg, vil han tilbringe mye tid i Tyskland og Spania.

Det er en uke siden vi fikk de triste nyhetene om at årets sesong blir den siste med Jürgen Klopp som Liverpool-manager.

Han vil ha minst ett år fri, noe han også sa da han forlot Borussia Dortmund etter sju år i 2015. Da tok det tre måneder før han satt i Liverpool – men vi får håpe at han nyter pausen godt når han gir seg denne sommeren!

Nå er han i ferd med å bygge hus i Wiesbaden-Sonnenberg, ifølge lokalavisen Wiesbadener Kurier. Naboer i det eksklusive nabolaget har fortalt at byggeprosessen startet våren 2023, for et hus på to etasjer. Det skal etter planen stå ferdig dette året. 

Huset skal bare være 16 kilometer unna Mainz sin gamle hjemmebane Bruchwegstadion, der Klopp spilte sin profesjonelle karriere og ledet Mainz i sju år. De flyttet til den mer moderne Mewa Arena i 2011.

Villa på Mallorca

I tillegg har Klopp kjøpt en villa på Mallorca til 3,4 millioner pund i 2022. Mark Lawrenson fortalte om den da han var gjest på «Off the Ball»-podcasten til Daily Mail, som også har bilder av villaen. Den pusses opp, og kommer nok til å bli mye brukt det neste året. 

Klopp har vært klar på at han ønsker å tilbringe mer tid sammen med familien, og etter 24 år som manager ønsker han å gjøre «vanlige ting». Han ble bestefar i fjor, da hans stesønn Dennis ble far for første gang. Han bor hjemme i Tyskland.

Bookmakerne tror at Klopp vil bli Tysklands neste landslagssjef inn mot VM i USA, Mexico og Canada i 2026. Men før den tid har han en stor jobb foran seg med Liverpool FC denne våren!

Huset Jürgen og Ulla har bodd i på Merseyside ligger i Victoria Road i Formby, og var tidligere eid av Brendan Rodgers, som igjen hadde kjøpt det av Steven Gerrard i 2012, da Gerrard hadde bodd der i sju år og flyttet lenger ned i gaten.

Liverpool FC kjøpte huset av Rodgers for 3,75 millioner pund i i 2019, og Klopp har leid det gratis av klubben. Om en eventuell ny manager ønsker å bo i Formby, så har LFC løsningen klar på akkurat det.

Det heteste navnet i Liverpools jakt på ny sportsdirektør

Det heteste navnet i Liverpools jakt på ny sportsdirektør

Snakket med sportsdirektøren allerede i fjor, og det er gode grunner til å tro det vil vil skje igjen.

Innsikt Fre. 02.02. 12:40
Darwin Nunez usikker til Arsenal-kampen

Darwin Nunez usikker til Arsenal-kampen

Jürgen Klopp avslørte at uruguayaneren skadet seg i kampen mot Chelsea.