Klopp:– Trent kjente det igjen i det samme kneet

Trent Alexander-Arnold ble byttet ut til pause, fordi Liverpool ikke ville risikere ny skade

De observante fikk kanskje med seg at Trent Alexander-Arnold hadde en bandasje på det venstre kneet sitt da han spilte førsteomgangen mot Burnley.

Trent mistet ligakampen mot Bournemouth og to kamper mot Fulham på grunn av en kneskade han fikk i FA-cupkampen mot Arsenal tidlig i januar, og har vært tilbake i FA-cupen mot Norwich og i ligakampene mot Chelsea og Arsenal.

I denne kampen måtte han ut til pause, da han ble erstattet av Harvey Elliott, og det var Curtis Jones som gikk ned på høyrebacken i Conor Bradley og Joe Gomez sine fravær.

Ville ikke risikere noe

I kampen kunne en se at Trent haltet litt, før han gikk av banen.

James Pearce i The Athletic skriver at det var for å ikke risikere ny skade på 25-åringen. Fra det høres det ut som gode nyheter og at han kom fra det uten at det ble mer alvorlig, men uttalelsene til Jürgen Klopp gir kanskje litt mer grunn til bekymring.

Oppdatert: Til Sky Sports etter kampen utdypet Klopp hva som var galt med Trent.

– Det var det samme området i kneet. Ikke noe veldig ille, men han kjente det igjen, sa Klopp.

– Vi må vente og se. Vi ble gjort klar over det, og tenkte «hva kan vi gjøre?». Trent sa «nei, det går greit», men dersom det ikke er slik som han føler det, så måtte vi være forsiktige, sier Klopp.

Han oppsummerte kampen mot Burnley slik:

– Det var en perfekt ettermiddag, utenom det med Trent så klart.

Liverpool har nå en uke på seg til neste kamp, når Brentford er motstander på bortebane. Forhåpentligvis vil både Bradley og Alexander-Arnold være tilgjengelige der.

Passerte Robertson

Det var Alexander-Arnold som slo hjørnesparket som Diogo Jota headet i mål for 1-0 på Anfield, og det var hans 58. målgivende i Premier League.

Med det passerer han lagkamerat Andy Robertson, som tidligere var rekordholderen for forsvarsspillere i Premier League, og fortsatt står på 57.

Leighton Baines (53), Greame Le Saux (44), Antonio Valencia (39) og Ian Harte (36) følger på plassene etter.

Ikke 60 000 - men ny publikumsrekord ble det

Ikke 60 000 - men ny publikumsrekord ble det

Aldri har det vært flere tilskuere på en hjemmekamp i ligaen.

På en dag der flere så ut til å kjenne på sykdom, kom 20-åringen inn og var friskest av alle

Spillerbørs etter Liverpool - BurnleyPå en dag der flere så ut til å kjenne på sykdom, kom 20-åringen inn og var friskest av alle

Liverpool var ikke på sitt beste mot Burnley, men tok tre veldig, veldig viktige poeng.

Kommentar 10.feb 17:57