Trents tilbud for unge spillere som faller utenfor er lansert

«The After Academy»-initiativet er live.

I april 2023 ble det kjent at Trent Alexander-Arnold lanserte et tilbud for unge fotballspillere som ikke fikk proffdrømmen oppfylt.

Nå er de første jobbene på «The After Academy» lansert.

Initiativets partnere, deriblant Liverpool FC, Red Bull, PFA (spillerforeningen), Therabody, Adidas, Versus og Hugo Boss, vil gi tidligere akademispillere et første steg på karrierestigen.

Plattformen vil også gi tilgang til ytterligere ressurser, blant annet vil Trent finansiere et forretningskurs for tidligere akademispillere. After Academy vil samarbeide med Google for å gi spillerne verdifulle karriereferdigheter.

TAA sier:

– Jeg er så glad for å kunne lansere The After Academy-plattformen. Etter flere måneders arbeid sammen med partnerne mine, har vi klart å skape noe som ikke bare gir tidligere akademispillere de ferdighetene de trenger for å lykkes i karrieren, men som også åpner døren til den første jobben etter spillerkarrieren. Jeg har stor tro på at denne plattformen vil utgjøre en forskjell i folks liv, og jeg håper at det bare er begynnelsen på en bredere samtale om hvordan vi bedre kan støtte de spillerne som ikke lykkes.

Administrerende direktør i PFA, Maheta Molango, roser scouseren for initiativet. 

– Trent er et flott eksempel på et medlem som bruker profilen og innflytelsen sin til å inspirere til noe godt i fotballen. Det er viktig å erkjenne at fotballkarrierer, særlig for yngre spillere, kan være korte og ofte krever alternative veier for tidlig personlig og profesjonell utvikling.

– The After Academy er et fantastisk initiativ som vil hjelpe unge spillere med å realisere potensialet sitt og bruke de ferdighetene de har tilegnet seg gjennom fotballkarrieren. Vi er stolte over å være involvert og ser frem til å samarbeide tett med partnerne i The After Academy for å støtte unge mennesker i de neste fasene av karrieren.

Aldri har det blitt scoret flere mål i en Premier League-runde

Aldri har det blitt scoret flere mål i en Premier League-runde

Helgas ligarunde gikk inn i historiebøkene.

Nyheter Tir. 06.02. 11:13
Lanserer nytt akademi for unge spillere som faller utenfor

Lanserer nytt akademi for unge spillere som faller utenfor

Trent Alexander-Arnold vil hjelpe de mange unge fotballspillerne som ikke oppnår proffdrømmen.