Trent nådde vanvittig milepæl på onsdag – nå er han klar for å ta en ny seier borte mot Arsenal

Det begynner å bli noen år siden scouseren debuterte på Liverpools førstelag.

På onsdag kom Trent Alexander-Arnold inn som innbytter mot Chelsea, og det markerte en helt spesiell milepæl for scouseren. Det var nemlig hans 300. kamp i den røde drakten.

Det begynner altså å bli en stund siden høyrebacken debuterte mot Tottenham den 24. oktober 2016. Det er over syv år siden nå.

– Jeg hadde et lite øyeblikk i bilen da jeg ringte et par kamerater (etter kampen). Det er faktisk ingen ord som kan beskrive den følelsen... Jeg tror det er en av de tingene som til slutt vil synke inn, sier han i et intervju med liverpoolfc.com.

– Jeg vet hvor stor en slik milepæl er. Å tenkte at jeg har spilt 300 ganger for denne klubben er en fantastisk følelse. Det føles overhodet ikke ut som det, for det har gått fort!

UNGDOMSFOTBALL: Trent Alexander-Arnold spilte fortsatt med U18 da han debuterte for Jürgen Klopps førstelag.

UNGDOMSFOTBALL: Trent Alexander-Arnold spilte fortsatt med U18 da han debuterte for Jürgen Klopps førstelag.

I løpet av de siste syv årene har scouseren vunnet alt som kan vinnes med klubben i sitt hjerte. Det har også blitt 18 mål og 81 målgivende pasninger på den tiden. Nå må han bare signere en ny kontrakt!

– Jeg har selvfølgelig målsettinger og ambisjoner, og jeg har mange fantastiske minner, men jeg liker å leve i øyeblikket og være til stede. Det er en god egenskap i min bok. Det handler om å sørge for at jeg er så klar som mulig for de store kampene som kommer.

Storkamp i vente

En svært, svært viktig kamp i toppen av Premier League er ikke en overdrivelse når Liverpool reiser på besøk til Arsenal søndag ettermiddag. De røde har et forsprang på fem poeng, og kan ta seg åtte poeng foran The Gunners med seier. Trent gleder seg.

– Jeg vil si at dette er en må-ikke-tape-kamp for oss. Vi må dra dit og skaffe et resultat, helst tre poeng. Det er et tøft sted å besøke, og når du har den typen press på deg, tvinger det deg til å levere. Vi er spent, sier 25-åringen.

De røde har levert gode kamper mot de antatt topplagene denne sesongen. Så sent som den 7. januar ble Arsenal sendt på hodet ut av FA-cupen i samme oppgjør, og det har også endt med poeng på Etihad. Et kontroversielt tap mot Tottenham er det eneste i ligaen.

AVANSEMENT: Liverpool sikret seg en solid 2-0-seier på Emirates for under en måned siden.

AVANSEMENT: Liverpool sikret seg en solid 2-0-seier på Emirates for under en måned siden.

– Vi har vist at vi er i stand til å få resultater der (Emirates) denne sesongen. Det blir selvfølgelig en annen utfordring, en annen turnering, men vi er i stand til å vinne denne, og vi har selvtilliten til å gjøre det.

Å komme til en så vanskelig kamp blir også litt enklere når så godt som samtlige spillere i troppen er i form. I skrivende stund står Trent og co med fire strake seiere i Premier League.

– Vi er ikke tilfredsstilt med å være inne en god periode. For oss handler det om å reise dit og gjennomføre vår taktikk. Vi er også trygge på at vi kan gjøre det. Mentaliteten vår vil være på plass og jeg er sikker på at taktikken vil være det samme. Det er derfor ingen grunn til at vi ikke kan reise fra London med tre poeng, avslutter visekapteinen.

Arsenal - Liverpool sparkes i gang kl. 17.30 og sendes direkte på V Sport PL og Viaplay.

– Alle vet hva som står på spill i en slik kamp

– Alle vet hva som står på spill i en slik kamp

Jürgen Klopp valgte å fokusere på eget lag da han ble spurt om tittelkampen i Premier League.

Nyheter Lør. 03.02. 23:21
Liverpool hadde fire spillere på ønskelisten – heldigvis ble det Jota til slutt

Liverpool hadde fire spillere på ønskelisten – heldigvis ble det Jota til slutt

Økonomiske hindringer var en av grunnene til at portugiseren endte på Anfield tilbake i 2020.

Nyheter Lør. 03.02. 21:31