Ordkrig før søndagens storkamp:Haaland svarer på Trents stikk

– Jeg tror ikke han har kjent på «treble»-følelsen, sier nordmannen.

I forkant av storkampen på Anfield var Trent Alexander-Arnold ute og snakket om betydingen av titler for Liverpool og Manchester City. Scouseren var klar på at det var viktigere og helt annerledes å hente hjem en pokal på Merseyside enn i Manchester.

– Når vi ser tilbake på denne æraen så har de vunnet flere titler og hatt mer suksess, men våre trofeer betyr mer for oss og våre supportere på grunn av den økonomiske situasjonen i de to klubbene. Når du ser på hvordan de to klubbene har satt sammen sine lag, betyr det nok mer for våre supportere, sa Alexander-Arnold til FourFourTwo ifølge Liverpool Echo.

– Fra årsskiftet skrur City på turboen og blir en vanskelig maskin å stoppe. Men vi har vist før at vi er kapable til å klare det, og det er ingen grunn til at vi ikke skal klare det denne sesongen. Det er spennende å kjempe mot City, og vi er i en god posisjon. Jeg er sikker på at de er like motivert som oss, og det blir en spennende avslutning på sesongen, fortsatte Trent. 

Haaland svarte på påstanden

Etter Manchester Citys 3-1-seieren onsdag kveld fikk Erling Haaland spørsmål om scouserens kommentarer før søndagens tittelkamp. Spissen kom samtidig med et syrlig stikk i retur.

– Jeg har vært her (i Manchester) i ett år nå, og jeg har vunnet «treble». Det er en ganske fin følelse, og jeg tror ikke han har kjent på akkurat den, sa nordmannen til Sky Sports.

Manchester City vant som kjent Champions League, Premier League og FA-cupen forrige sesong etter å ha brukt store pengesummer under Pep Guardiolas tid i klubben.

– Liverpool kan snakke så mye de vil, eller Trent Alexander-Arnold da... Jeg vet ikke hvorfor han gjør det, men jeg har ikke noe imot det, fortsatte Haaland.

– Håper det blir en eventyrlig avslutning

– Håper det blir en eventyrlig avslutning

Jordan Henderson mener Jürgen Klopp og Liverpool fortjener et perfekt farvel denne våren.

– De har vunnet flere titler, men våre trofeer betyr mer for supporterne

– De har vunnet flere titler, men våre trofeer betyr mer for supporterne

Trent Alexander-Arnold mener Liverpools trofeer er høyere verdsatt på grunn av den økonomiske forskjellen mellom de røde og Manchester City.