Jürgen Klopp ble spurt om hvorfor Haaland slapp unna med det Virgil ble suspendert for

Jürgen Klopp satt ikke og håpet på en suspensjon av nordmannen.

Tidlig i sesongen, da Liverpool møtte Newcastle United på bortebane i tredje serierunde, var det tydelig at dommerne skulle slå ned på dårlig oppførsel.

Virgil van Dijk ble utvist for å sparke ned Alexander Isak, og var ikke fornøyd med avgjørelsen. I lydklippene fra dommerens mikrofon har en senere hørt at kapteinen kalte avgjørelsen «en jævla vits».

Det gjorde at han fikk én kamp ekstra karantene for dårlig oppførsel.

Akkurat den situasjonen ble dratt opp mye etter søndagens kamp mellom Manchester City og Tottenham, da dommer Simon Hooper først ga fordel og deretter blåste frispark da Jack Grealish var i ferd med å komme gjennom fire minutter på overtid. Erling Braut Haaland var av spillerne som var oppe i ansiktet på dommeren og var rasende. Det var han også da han skulle gå av banen etter at kampen var slutt, og på sosiale media der han postet video av situasjonen med teksten «wtf».

Jürgen Klopp orker ikke tenke slik

Denne uken ble det klart at Braut Haaland ikke vil få noen straff for sine utbrudd. Det var det en del som forventet at han ville få, med tanke på van Dijks suspensjon for sitt utbrudd i august.

Jürgen Klopp ble spurt om de to situasjonene på den lukkede delen av tirsdagens pressekonferanse.

– Jeg vet ikke. De fleste år ville ikke de tingene Virgil sa ført til noe. Han sa «fucking joke», gjorde han ikke? Jeg aner ikke hva Haaland sa, jeg fulgte ikke med på det, svarte Kopp ifølge Liverpool Echo.

– Det er som det er. For å være ærlig har jeg ikke tenkt et sekund på det. Da jeg hørte om det, tenkte jeg ikke «åh, de straffer oss men ikke dem». Så lenge du ikke er så følelsesmessig involvert, er det mye lettere å akseptere det. Der og da er det mye vanskeligere. De har sikkert sett på det, og jeg har ingen meninger om utfallet, svarte Klopp.

I kveld skal Liverpool spille borte mot Sheffield United kl. 20.30. Haaland og Manchester City har bortekamp mot Aston Villa kl. 21.15.

Joel Matip har en leddbåndsskade i kneet og blir ute lenge

Kneskaden vil holde Matip ute i flere måneder

Det skal være leddbåndsskade i kneet for Joel Matip.

Nå kommer kampene tett. Blir det rotasjon i midtuken?

Nå kommer kampene tett. Blir det rotasjon i midtuken?

Her kan du sette opp ditt lag til onsdagens bortekamp mot Sheffield United.

Velg lag Tir. 05.12. 16:25