Ligaens beste på snuoperasjoner

Ingen tar flere poeng etter å ha ligget under enn Liverpool.

Liverpool har hatt for vane å havne under først en god stund. Det gjorde de ikke i søndagens kamp mot Fulham, men de røde måtte likevel se motstanderen gå i ledelsen da Bobby Decordova-Reid stanget inn 3-2 for gjestene ti minutter før slutt. 

Nok en gang ble det imidlertid seier til slutt, og Liverpool er laget som har tatt klart flest poeng etter å ha ligget under i Premier League denne sesongen. 

15 av de 31 poengene som er plukket har kommet etter at laget har ligget under. I tre av de fem siste kampene har Liverpool havnet under, men unngått tap. Det skjedde mot Luton og Manchester City, da det endte uavgjort i tillegg til mot Fulham i helgen. 

Ingen andre lag har tatt et tosifret antall poeng etter å ha ligget under denne sesongen. Tottenham er nærmest Liverpool, med ni poeng. 

– Litt heldige

– Følelsen etter kampen var eksepsjonell for å være ærlig. Under kampen var det litt annerledes, og jeg fortalte guttene etterpå at kampen ble slik fordi vi var «litt dumme», sa Jürgen Klopp på pressekonferansen etter kampen mot Fulham.

Tyskeren innrømmet imidlertid at laget hans var litt heldige som til slutt fikk med seg alle poengene.

– Det å slippe inn 3-2-målet, og så kom sluttspurten. Utfallet var perfekt, og jeg likte måten vi spilte på. Vi endret system noen ganger, og det fungerte, og det er det ikke alltid det gjør. Det ender opp med en intens og hektisk periode, men der vi klarer å beholde roen, med ballen til Mo (Salah), Mo til «Wata» (Endo), og Endo som setter den opp i krysset.

– Så med 3-3 så kunne alle åpenbart se at guttene ønsket enda mer, og siden vi var litt heldige i dag så fikk vi det. En fantastisk erfaring vil jeg si. For alle som var her, så tror jeg ikke det var noen som før kampen tenkte at Liverpool mot Fulham ville være en uforglemmelig kamp som du aldri vil glemme. Men «you’re welcome». Ingen som var her i dag vil noen gang glemme denne.

Marco Silva tror han kunne reddet poeng dersom han rakk å gjøre et bytte. Det gjorde han ikke

– Det var bare fordi de er Liverpool

Marco Silva mente laget hans fortjente mye mer etter besøket på Anfield.

«Takket være et strålende Fulham-lag, har the Kop funnet tilbake stemmen sin – akkurat i tide»

Dette skriver avisene:«Takket være et strålende Fulham-lag, har the Kop funnet tilbake stemmen sin – akkurat i tide»

Det så ut til å gå mot et sjeldent tap på Anfield søndag, men så dukket en samurai og en scouser opp. Dette skriver avisene etter 4-3-seieren over Fulham.

Innsikt Man. 04.12. 13:00